prenses_annesii2603 Zeyzeyy01 sıcak suda duş al canım humana sut arttırıcı Çay vat ondan ic mutlaka bol bol su ve kompostolar da icmelisin
Gzde07 Zeyzeyy01 benim de sütüm azalmıştı denemediğim şey kalmadı neler yedim içtim en son trendyoldan T-mommy diye çay getirttim ikinci içmemde fark gördüm.birde kafada bitiyo kesinlikle psikolojik azalıp artması
Zeyzeyy01 prenses_annesii2603 sıcak su mu iyi geliyor mu bende aksine hep soguga yakın ılıkta duş alıyorum hurmana da içiyorum ama çok sık değil
prenses_annesii2603 Zeyzeyy01 humanayi ben ginde 3 4 kere iciyordum sicak duyun altinda goguslerine masaj yap canim cok ise yarıyor
Zeyzeyy01 Gzde07 evet bence de kafada bitiyor ya elimde değil yani görüyorum farkındayım moralim bozuluyor
Adanr34 Zeyzeyy01 baklava ben her gün yiyorum sütlü baklavalar sütlü Nuriye baya sütümü arttırdı resmen btün üstüm süt oluyor
elfbyrk Zeyzeyy01 merhabalar canım öncelikle sıcak şeyler ye bol sıvı tüket. Benimde az oluyo. Ama sürekli su ayran komposto içince oluyo çok şükür. Maydanoz ve dereotu ye bol bol. Birde kendim deneyimledim sade soda içince ve mandalinada yiyince süt yapıyo
elfbyrk Zeyzeyy01 birde kesinlikle yediğin içtiğin şeylere şeker atma şekersiz tüketmeye çalış. Eskiler şekerli şeyleri dayatır genelde emziren annelere. Şekerli şeylerden uzak dur
Biricigimmm Zeyzeyy01 simir aşı (ince koftelik bulgurun pilavi) cok iyi sut yapar et suyusla yapabilirsin normal pilav gibi , kayisi kompostusu tahin pekmez