evlatkusum Kızlar bebeğimin boğazında pişik olmuş yeni farkettim daha önce böyle bir şey kilo alınca oldu sanırım bepantol sürdüm ama umarım işe yarar. Daha önce başına gelen varsa öneri alabilirim
Goktug1308 evlatkusum benim oglumunda boynu sürekli oyle gün aşırı pişik kremi sürüyorum kilolu ondan sanırım
Suhedaaa evlatkusum hava almıyor ya ondan da olabilir tabi bebişin kilolu ise 😊benim kızımda olmadı şükür, ama ben yine de pudra sürüyorum azıcık 🤭
yagizeymen evlatkusum merhaba, benim oğlumda da olmuştu doktorumuz sudocrem sürmemi söyledi o bölgenin nemli kalmaması için, gün içinde duruma göre sudocrem sürdüm.
Krsmngl evlatkusum doktorum kesinlikle pısra sürme dedi bepanten bebek cilt kremi veya poposuna sürdüğün kremden az miktarda sür dedi popo kremi çok iyi geldi. Ben weleda nın kullanıyorum
Goktug1308 evlatkusum insan kıyamıyor seni cok iyi anlıyorum ama rahatsız etse canı yansa illa tepki verirler diye düşünüyorum iki günde bir yıkadıgım halde boynu hemen kir oluyo ve kızarık pişik gibi hemen silip kremliyorum tontişlerin kilosu iyi maşallah boyunlarda katmer katmer olunca öyle oluyo sanırım
cydcvk evlatkusum pişik kremi kullanmaya devam edin sakın pudra falan dökmeyin ciğerlerine yapışır daha küçücük. Pudrayı doktorlar yasaklıyor zaten
Gizemela Pudra kullanmayın çok zararlı benim kızımında hep pişik oluyor Hamzinc kredm vermişti o iyi geliyor
demetdiyebiri35 evlatkusum benim 6 aylık hala pşik sorunu çözüm ama balmumu kremi sürüyorum ertesi gün geçiyor yapması zor banada bi tanıdığım yapıyor hergün dua ediyorum kendisne aylardır geçmeyen pişiği gecirdi tekrar Allah razı olsun ondan hakiki zeytinyağı ile yapıyor inan mucizevi bişey. Sanırım paraylada yapıyor
Kizlarinannesi Benim kizimda olmustu pisik kremi fayda etmedi biraz sulanmaya baslauinca dokt goturduk e vitamini 2 de krem vermisti cabuk gecirdi ama bole virsey fark ettig8nde pisik kremi surebilirsin demisti