Miine Merhaba hanımlar ek gıdaya başlıcaz bugün doktoruma gittik bana bir liste verdi 3 gün kuralı yok ve 3 hafta ekmek olucak şekilde 1 ay sonunda öğün şeklinde gidiyor sizin doktorunuz nasıl bir liste uyguladı bana yardımcı olur musunuz ,bnm.listemde mi bir sıkıntı var çözemedim 😊 fikrinizi söyler misiniz !https://i.imgyukle.com/2020/10/28/IgKMcS.jpg](src)
Snmtt Miine bize liste vermedi doktorumuZ 3 kuralı yap demedi ama bir iki gün dene zaten alerji hemen kendini belli eder dedi. Annelerimiz ne yaptıysa öyle besle fazla kasma dedi. Ekmek de ver gerekirse ona da ihtiyacı var vücudun dedi. 3 öğün başla demişti bize de 7. Aydan sonra da sofra yemeklerine geçebilirsin demişti biz 7 olmadan geçtik sıkıntı olmadığı için
MinikEla Miine Biz geçeli bir ay oldu ama ilk 15-20 gün sadece denemelerle geçti ondan sonra doktorumuz günde iki öğüne çıkar dedi halada öyle devam ediyoruz . Sizin liste bana biraz karışık geldi açıkçası
Vanilya Miine 3 gün kuralı olmaması bana Garip geldi. Ayrıca ekmek nasıl olacak ki? Birkaç doktor ile görüşmüştüm ekmek yedirme. Ruşeym, irmik,pirinç falan koy içine dedi bana. Boş kilo aldırma demişt. Ama bilemedim doktor demişse bişey demek düşmez bana
demetdiyebiri35 Miine merhaba banada liste verdi ama ben bu cocuk aç kitabı var 3 seri aldım uyguluyorum bayada işe yaradı tavsiye ederim
Bebeko Snmtt bebeğinizi allah korumuş ne biçin doktorlar var nasıl yanlış yönlerdirmiş.herkes bas bas bağırıyor 3 gün kuralı diye.ekmekte ha diyince verilmez öyle.bebek ekmekleri ayrı yapılıyor bilfiğim kadarıyla ekşi maya ile.lütfen siz doktorunuza bakmayın.