Heide 2 saatte beslenen bebek 10 saat ac duruyor. Üsteli içtiği 40 50 cc. Ilk başlarda büyüdü aralıklarını uzatıyor saniyrdm ama aralklar uzandgi halde iki damla bişiy içiyor. Ek gıda desen ağzına koymuyor. Şimdi en son sabah 5 de vermsdm 4 keredr mama yapıp döküyorum agzna sürmüyor geçici mi bu ay normal mi başka hiç bi skntisi yok yinede doktora goturmelimiyim lütfen biri beni sakinlesdrsn şuan kafayı yicem 😞 6 aylik bu arada
Damla93 Heide dişten olabilir canım yada idrar yolu enfeksiyonu mamayıda beğenmiyo olabilir artık 2 gündür benimkide öyle
Perimasali Heide eline her hangi bi oyuncak verip kaşıkla mamayı içirmeye çalışın inşallah bir an önce geçer 🙏🏻
Snmtt Heide ek gıdaya geçtiğimizden beri bizde mamayı kestik ağzına sürmedi memeye düştü. Ek gıda olayında inişli çıkışlı oluyor bi gün iştahlı bi gün değil üzmeyin kendinizi onlar için yeni bi durum sütten bi anda yemeğe geçmek yavaş yavaş alışıyorlar. Dişten de olabilir bu arada
Heide Damla93 ama ek gıdaya basladk onlarida istemiyo hatta ek gıdaya başlayalı böyle oldu diyeblrm l. Baslasgmzdan beri ne mama yi ne ek gıdaya istemiyo
Daisyy Heide ek gıda nasıl verdiniz çok mu zorlandı acaba beslenme reddi oluşmuş olabilir ama geçicidir merak etmeyin. Benim oğlum 16 aylık 2 hafta önce reddetti her şeyi 6 gün hiçbir şey yemedi sadece emdi. Şimdi yiyor yine.
Heide Perimasali denedim kuzum ya agzni yumuyor bildiğin açmıyor daha öncede iştah sorunu yaşadık ama ayda bi iki kez oluyordu bu ay agzna koymuyor
Perimasali Heide seni çok iyi anlıyorum canım aynı durum benim kızımdada var çok iştahsız her öğün zar zor bitirmeye çalışıyoruz mamasını çoğu zaman çok az içiyor
Heide Snmtt ama diş olsa kabarır falan dyorlar ben bişey göremiyorum. Yani aslnda 2 ay önce bi kabartı farketdm daha öncede var mıydı yoksa diş kabarması mi bilmiyorum. Sakindide bu ara ama resmen kök sokturyor dün gece aniden ağlamaya başladı zorla sakinlesdirdim 😞Fatmagonul
glsnygz Heide muhtemelen diş çıkarma dönemindedir . Her bebek farklı atlatıyor . Hiç belirti olmadan benim oğlum yemeyi tamamen bırakıyor . Şu an 1,5 yaşında Artık anlıyorum diş gelecek diye . ÜZülmeyin boşa , tabi doktora sorun yine de
Snmtt Heide bizde de yok hiç bi şey çok hafif beyazlık belirdi orda ama o da daha yeni. Bazen öyle yapıyormuş hiç bir belirti olmadan diş huzursuzluğu oluyormuş malesef çok zor😞
Heide glsnygz herkes açıksa yer bişey olmaz dyor haklilar da ama insan ister istemez üzülüyor valla ben yiyemiyorum o yemedgnde😞
Tugsac Heide Allah’ım 🤦 daha şimdiden böyleyse 1 yaş sonrasını düşünemiyorum. Acil bir şekilde çare bul canım. Dediğim gibi sonrası yemek yememesi daha sıkıntı oluyor
Heide Tugsac bildigin ağzını yumuyor inan. Millet kaşıkla masikla zorlada veryor bir şeklde ama benimki inat da inat. Ne çare bulcam hiç bilmiyrm