Alpingo Kızlar bugun boğaz acısıyla uyandım,çok endişeleniyorum ya covid ise die..böyle mi başlıyor boğaz acısıyla başlayan var mı? Belki normal nezle tarzı ama yijede nem kapıyorum bebeğim de 3.5 aylık korkuyorım.Maskemi taktım pastil aldım ıhlamur içicem bi fikir almak istedğm
ozgurkus Alpingo ben 1 haftadır gribim boğaz ağrısı ile başladı ama covid değilim.Zaten covid sanırım genelde eklem ağrısı ishal tat koku almama ile başlıyor
Alpingo Sin21 ay ciddimisin,sonra ne şikayetin oldu peki? Bende bide ter var,ama ateşim yok belkide stresten terliyorum sürekli.Hep maske takıyorum kucağıma emzirirken hep maskem var ellerimide yıkıyorum vitamin içtim ıhlamur içtim dvitamini de içiyorum hep
Alpingo ygz08 sonra hangi belirtiler oldu peki canım? Yani misal kaç gün boğaz ağrısı çektin sonrasında nasıl anladın test yaptırman gerektiğini
ygz08 Alpingo sonrası ateş vucut kırgınlığı ile devam etti grip semptomları oldu evden hiç cıkmayan biri olarak biraz ta takıntılıydım dedim teste gidelm sonuç pozitif 😔
Alpingo ygz08 ya bizde öyleyiz bi parka gidiyoruz o kadar..ben anlamıyorım cafelerde restaurantlarda oturanlara hiç bir ley olmuyorda bizi mi buluyor..
Sin21 ygz08 5. Gün bugün hala aşırı halsizim çok ağır geçirmiyorum ama eklem ağrısı gerçekten kötü tüm kemiklerim ayrı ayrı sızlıyoru gibi. İşaç kullanıyoruz evet ama bence çok bi faydası yok
Perihann Alpingo benim yengem 1 hafta bas agrisi cekti sonra tat ve koku kaybi eklem agrisi sikayetleri oldu. Ayni sekilde annemde o sikayetlerle teste gitmisti pozitifti. Kendinizi takip edin. Annem de mesela her gun farkli bir belirtisi oluyormus yani belirtiler baslayinca her gun daha da kötü oluyordu halsizlik isal mide bulantisi istahsizlijk annemde bunlard. Vardi ama 1 hafta tedavi olduktan sonra duzelmisti. Sizdeki normal grip olabilir
Mysunshines17 Sin21 Merhaba geçmiş olsun özellikle temastan kaç gün sonra belirtileriniz başladı acaba bizimde şüphemiz var ama bugün 4.gun hala bir şey yok