Masalmeva mother_of_2_boys uyumayan cocuklar icinmi cnm bnm kiz 1 yasina gircek bi turlu dalamiyo surkli oraya don buraya don benide uyutmuyo bezdim vala iyce zarari yok demi
mother_of_2_boys Zeynebim75 nete yazıp bakarsınız memnun kalanda var kakmayanda her üründe olduğu gibi
mother_of_2_boys momyshark1 düzenli kullanımda evet faydasi var en az 4 hafta kullanmak gerekiyo 30 dk bir uyanan bebegim artik 1 kere bazen 2 kere kalkiyo su içip yatiyo ama haftanın 5 günü rahat deliksiz uyuyo
momyshark1 mother_of_2_boys kendi kendinemi uyuyo peki desteklimi uyuyor birde bir zarari felan oldumu acaba
ZeynepElifDuru mother_of_2_boys inanmıyorum gerçekten işr yarıyor ise bende alayım ya yoksa 3 yaşına kadar zombi olurum ben😢
mother_of_2_boys momyshark1 4 hafta düzenli kullanılmali yaziyo üstünde bizim 3 hafta oldu sanirim zaten daha bi sise bitmedi
mother_of_2_boys Masalmeva biz bi zararini görmedik bize iyi geldi geceleri uyumadığı için gündüz çok uyuyodu simdi düzene girdi artik uyuyo gece alin rahat edersiniz
mother_of_2_boys Albayrakokur bay bay uyku damlası canım ezanelerde bulursun reçetesiz veriliyo yani bitkisel bi damla
Albayrakokur mother_of_2_boys kullanınca bizide söyleyin demek istedim sizin ki kaç aylık kaç kiloydu