Cihangiriinannesii Milosum Yararlisi varken zararlisini vereyim diyorsunuz yani. Yoğurdun içine meyve katın aynı oluyor zaten o hazır yogurtlarin nasıl yapıldığı belli değil
Elif06 Milosum bebeğim yoğurdu hiçbir şekilde yemedi bende activa probiyotikli yoğurt alıyorum onu yiyor druma söyledim verebilirsin dedi sade olanını veriyorum
Hulya_ Milosum Küçücük bebeğinize paket gıda vermeyin ne kadar geç tanısırsa böyle seylerle o kadar iyi.. Kendinizde danone tadında meyveli yoğurt yapabilirsiniz
Milosum Hulya_ evet elimden geleni yapacağım.bazen büyük sözü dinlemekle dinlememek arasi durumlar 😊 meyveli yogurtta yemiyorum.ama robottan geçirerek deneyeceğim bakalim..
Tubade Milosum danonenin içeriği gayet temiz koruyucu bile yok içinde emin olabilirsin. Kendin yapamadığın zaman hiç bir şey olmaz korkma
Cihangiriinannesii Milosum Valla doğruyu söylüyorum. Onları yiyeceğine hiç yoğurt yemesin daha iyi illa gerekli değil
Bitikmomi Yagmurtplm yüzde yüz çözüm oldu sorunumuzu aştık diyemem yine kabızlık çektiği günler oluyor ama hergün düzenli yedirince etkisini gördüm
mavisimmm20 Peris_imm doktorum bana pekmez koyup ver dedi faydası olmasa demezdi diye düşünüyorum sen bilirsin
Tugbadrsn Milosum Benim oğlum aksine yoğurtu sade seviyor içime meuve bazen ekliyoırm bazen yoğurt olmayonca dışarı çıkarsam hazır yoğurt yediririö veya bimin dost markası varya bebek bisküvili onu çok seviyor ondan yediririm