Milosum 7aylii yofurt hiçbir şekilde yemeyen bebeğe Danone vermeli miyim büyük sözü dinleyip dinlemeyeli miyim ?kaldım ortada 🤦♀️
Elifim46 Milosum danone markası kullanmayın Fransız markası olduğu için boykot var onlar peygamberimize hakaret içerikli dergi vs çıkarıyor 😡
Bitikmomi Milosum kabızlık yüzünden activia veriyorum ben hergün ama ayrıca yoğurtta yediriyorum yani danone yerine onu deneyebilirsin
Asyaglck Benim kız da yaklasık 2 yasında hala yoğurt yemez bende buzluğuma hep çilek atarım çıkarırım robottan çekerim içine de vişne reçeli üzerine yoğurt robottan çek al sana danone
Hohomoromu Milosum danone 7 aylık bebek için çok erken alistirmayin hiç gerek yok ne faydası olur siz muhallebi yapın onun yerine
bitterdelisi24 Milosum danone hıc sağlıklı degıl ıcınde neler var neler… fransa markası zaten .. onun yerıne yogurda muz rendeleyin elma armut? bı cay kasıgıda pekmez… misss
Milosum bitterdelisi24 denedim hersekilde.yogurt yemiyor hicbirsekilde 🤦♀️evet içeriği temiz değil,hazir sonuçta ama hic yememesinden iyidir diyen buyuklerim oldu.oyke kararsiz kalınca başka fikirlere danışmak istedim 🤦♀️
bitterdelisi24 Milosum hıc yemesi daha iyi ozaman🥰🥰bi ped markasıda israile ait isim vermım… bı kose yazarı yazmıstı kendı ulkelerınde asla satılmıyo kımse almıyo dıye ama türkler kapıs kapıs… kadınların üremesini engelleyen kimyasallar kullanılarak yapılıyormuş mesela
Limonkizvera Milosum yani o zararlı şeyi yemesindense hiç yemesin daha iyi direnin farlı sekillerde verin yoğurt çorbası yapın olmadı peynir yedirin irfan alsın vitaminini.
2balbiranne Milosum danone yoğurdu annem kardeşime verirdi bir süre sonra kötü hastalandı doktor baya kızmıştı verme bağırsakları zarar görmüş diye o yüzden tavsiye etmedim hiç yememesi daha iyi elbet bi ara yer bi yolunu bulursunuz 🍒
Vinividiviciii Milosum Kuzenim oğlu 9 aylıkken veriyordu bir enfeksiyon geçirdi doktor bir güzel azardı basmış bırak danoneyi hazır yoğurt vermesini bile yasakladı
Milosum Vinividiviciii ya evet.verilmemeli.ama hic ve hic yemiyor.oyle büyük sözü dinlesem mi karışıklığı yaşadım.cok sagolun