Merhaba ben yaşadım. Tek memeye katater yerleştirildi ve idrar torbasına sürekli apse içeriği ve süt aktı. Her gün pansumana gittim yaklaşık 20 gün kaldı malesef. En son temiz süt gelince çıkarttılar. Bu süreçte ilk 10 gün diğer memeden emzirdim kataterli memeyi sağdım 3 saatte bir. Sonra antibiyotiğe dirençli çıkınca damardan başka bir antibiyotik verdiler ve emzirmememi söylediler 10 gün de hiç emzirmeden 3 saatte bir sağdım. Sütüm kesilmedi veya azalmadı çünkü gerçekten çok dikkat ettim bebeğim daha 2,5 aylıktı. Çok çok zor günlerdi gerçekten hala hatırladıkça titriyorum. Ama geçiyor bebeğim 8 aylık olmak üzere hala emziriyorum çok şükür. O meme de normale döndü içerde hafif bir kitle var ama kese gibi bi şeymiş süt doluyor. Size tavsiyem sağmayı asla aksatmayın, kataterin bakımına dikkat edin, kültür aldırın 3 güne çıkıyor ama hangi bakteri olduğu net belli olunca ona göre antibiyotik daha verimli oluyor. Bir de umudunuzu kaybetmeyin benimki bile geçtiyse sizinki de geçer. Çok nadir bu kadar dirençli görünüyormuş kataterle gezen hiç kimse duymamış çoğu doktor ama oluyor bazen…