Duruckl Prenses122 ben 5 kerr falan kulandım bidaha bıraktım cok kötüymüş illerde çocuğun disinde izler oluyomuş ondan doğal kan yapan seyler yediriyorum bide simdi kan ilacını degistircem
GokSuM Prenses122 bugün bana ebe Tree LiFe önerdi, en temiz içerikli o dedi. Dişlere de zarar vermiyormuş, ilk defa demir damlası kullanacağız bakalım.
Prenses122 Duruckl bugün ablam söyledi kullanmadım kızımda diye dişleri çürütüyormuş kızı var 7 yaşında nasıl çürüksüz dedi 😂
Glcnduru Prenses122 aşırı gaz yapıyor kullansam bile 6. Aydan sonra kullanacağım doktorum öyle söyledi
Anaogul Prenses122 daha yeni 1 haftadır kullanıyoruz çok sevdiğini söyleyemem tadı güzel değil ilaç sonuçta
esmagok 4 buçuk aylık kızım bir defa kullandım acayip kustu bebeğim bir daha kullanmadım demir ilacını da kullanmıyorum
Prenses122 esmagok devit3 damla mı? Onu bende vermek istemiyorum ama kemikler sağlıklı olmaz dedi doktor geç yürürmüş
Mervekuvet200saniye Prenses122 evet kullanıyorum ama sağlık ocağının verdiklerinin içinde ne var yazısını hiç okumamıştım içime bi şüphe düştü