Milasmom
[bilinmeyen] ben doğduğundan beri ince bi yastik kullaniyorum
serenaysimsek
[bilinmeyen] iki yaşına kadar yastıksız yatırmayı öneriyor doktorlar, bende yastıksız yatırıyorum kızımı😊 benimde etrafımda yastıkla yatıran çok ama ben kızımın böyle rahat ettiğini düşünüyorum gerek yok yani bence😊 zaten sırt üstü yatıyorsa boyun eğriliğinede sebep olabileceği söyleniyor😕
Nurselcaglar
[bilinmeyen]
Bnde bir yaşına kadar kullanılmamalı diye biliyorum sadece kusup yutmasın diye reflü yatakları var eğimli onlardan kullanılabilir tabi herkes başka
serenaysimsek
[bilinmeyen] o zaman bırakın yastıksız yatmaya devam etsin☺️
domatesim
[bilinmeyen] yastıksız 😃
Aliim
Oğlumun solunum sıkıntısı olmustu Hastanede yattık k zaman doktorlar mecburen ufak bı yastıkta yatıyorlar di hastanede iyileşti ve yastıksiz yatıyor o kadar rahat ki :))) çocuk kafasının arkası dümdüz olmuştu şimdi düzeldi bıraz 😂
aysegull
[bilinmeyen] iki yaşına kadar önermiyorlar omurga gelişimi için.
domatesim
[bilinmeyen] ben kullanmadım. Çok bilmiş çevrem💖 ona da bir ton laf etti. Neyse ben 2 yaşına kadar kullanmayı düşünmüyorum yavrum böyle rahat ☺️
Aliim
[bilinmeyen] bence de Yastıksiz daha Rahatlar. Gelişim açısından da öyle
Nurselcaglar
[bilinmeyen] bncede hiç.gerek yok 😉
domatesim
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] olsundu ben ikinizi de seviyorum 😃 pek giremesem de cansınız💖
domatesim
[bilinmeyen] ben sizi instagramda takip ettim bugün 🤭
domatesim
[bilinmeyen] ettim gelmedi mi gerçi adım Merve domates değil yani belki görmediniz 😂😂
domatesim
[bilinmeyen] kullanıcı adım da değil omu demek istedim 😂
domatesim
[bilinmeyen] teşekkürler 💖 biliyorum tabi🤭😂😂😂
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] ben de cok düsündüm bu konuyu bir kere deneyim dedim de kendi kendini atıyo yastıktan bencede zamanını beklemek mantıklı sanırım.
Annesininprensesi
[bilinmeyen] bende 2 aylıkken yatırmaya başladım ama sırtıyla beraber cünkü başı aşağıda kalıyordu rahatsız gibiydi zaten tüy yastık yatırınca gömülüyor yani yüksek değil
Annesininprensesi
[bilinmeyen] 😂😂😂
Annesininprensesi
[bilinmeyen] aynen rahat ediyor kızım 🤗 sizin de öyle rahatsa kullanmayın 🤗
Nur98
[bilinmeyen] ben dogdugundan beri ince yastigimiz var onda yatiriyorum 6 aylik olacagiz 3-4 gune