UmayNil Bebeğim 7buçuk aylık ve ben hiç zamanına göre almadım. Hatta şuan 1-1,5 yaş alıyorum çok çabuk büyüyorlar. Çok aşırı kilolu bir bebeğim olmadığı halde
glam UmayNil Valiva [bilinmeyen] Thesra çok teşekkürler herkese🙏🏼 Sanırım bir büyüğünü alsam riski minimize etmiş olurum☺️
Thesra glam Zaranin kaliplari tam olcu degil malesef ama urunlerine gore de degisiyor bu durum aslinda kimisi tam kimisi kucuk geliyor ben daha buyuk olan gormedim🤷🏽♀️
Gmzakn KuzeyiinAnnesii bişey kalmadı bile canım😂😂 allahtan çok istediğim bi parka vardı onu aldm hemde dehşetti indirimi 1 hafta öncesinden alışveriş yapmış olmama rağmen gene tutamadım kendimi aldım indirimde 😂
Gmzakn glam biraz küçük canım ben 3-6 ay aldım bu yıl ona ama şuan 3 aylık ve tam ona göre 6 aylıkken asla olmaz yani😅
KuzeyiinAnnesii Gmzakn ay benimde istediğin trençkot vardı internet üzerinden bari yetişdim de aldım 😍 Ya bu indirimden hiç haberim olmadı vallahi 🤦🏻♀️
Gmzakn KuzeyiinAnnesii bende sürekli bakındığım için haberdar oldum indirime girdiği gibi ertesi gün nette baktım istediğim parka kalmamıştı ablam izmirden aldı yolladı 😅 o bej gibi olanı diyorsun dimi bende çok beğenmiştim onu
KuzeyiinAnnesii Gmzakn aynen canım ya bende takipdeydim ama uzun zamandırda indirim olmaz diye bakmamışdım meğersem olmuşşş 😱😂
glam KuzeyiinAnnesii ocak ayının ilk Perşembesi, ve haziran sonu ya da temmuzun ilk günleri indirim oluyor zara ve grubunda (oysho, zara home, Bershka, massimo dutti, Stradivarius, pull and bear)
glam 12-18 ayında giyeceği montu 12-18 ay aldım. İnşallah olur🙏🏼 Gap’in kalıpları daha küçük, oradan ilerisi için almaya pek cesaret edemiycem sanki
Deletedmom42 glam bizde kızıma Zara Kids ürünü alırken 6 ay büyük almaya çalışıyoruz. Gerçekten kalıpları çok küçük. Bayağı pişman oldum ben öncesinde tam ayını aldığım için, bir çok ürün bir ay giyildi. Her zaman rahat olmasında fayda var kıyafetlerin bebek açısından.