Fatmavolkan UmayDuruMom 2 Ay boyunca olabilir dedi doktor. ben de alerji sandım hatta sıcağa da bulduk nedeni ama telaş yapılacak durum yok dedi doktor. Ucu sarı gibi değil mi?Bizde de vardı şimdi tek tük kaldı herhangi bir şey yapmadık😊
Fatmavolkan UmayDuruMom içinin rahat etmesi için doktora danış ama bizimki de ucu sarı sivilce gibi merak edilecek bir şey değil dedi. Arkadaşım da başka şehirde ona da sütün yağlı ondan demiş. Ama ben iki doktora gittim ikisi de bir şey olmaz geçer dediler🤷♀️
Elifefeibrahim Pares geciriyor mu erkek bebegi sicagi sevmezmis bizde banyo yaptirinca hasta olur diye iyice orttuk boynunun alti omuzu isilik oldu ama burda okuduum kadariyla dalin de yapar diyorlar dalinin sabunu ve sampuanini da kullaniyorum o mu yapti ki
Pares Elifefeibrahim yok canım biZde dalin kullanıyoruz sıcak yapıyo birden oluveriyor terletmemek lazım bebekleri
Elifefeibrahim Pares terletmemek lazimda cok zor ya ya olsa soyarsin kış olsa giydirirsin anamurda oturuyorum gece ve sabahlari serin gunduz cok sicak erkek cocuk olunca sicagi cok sevmiyor ayari bir tutturamadik