Perihann Oglum 3.5 aylik 1 aydir saclarim asiri dökülüyor her gun ev süpürüyorum. Elimi sacima atmak istemiyorum 😢 sabah bi uyaniyorum yastik sac icinde. Bu arada emziriyorum ama mamada veriyirum sutum yetmedigi icin. Ne oneriri siniz sacimin dokulmemesi icin asiri moralim bozuluyor ya 😔😏
OzgE_K Perihann oğlum 4 aylık 3. Aydan beri bende öyleyim kel kalcam diye korkuyorum banyoda avuç avuç kuruturken öyle evin içinden sürekli saç süpürüyorum aşırı dökülüyor bakımlar yaptım şampuanlar aldım ama çare yok sanırım hormonal bi durum internetten okuduğum kadarıyla öyle yani zamanla durup yenisi çıkıyormuş inşallah çabuk geçer
Gamzeburkan Perihann aynı durumdayım kel kalacağım bu gidişle 😂 kuaförüme sordum ama hiçbişeyin işe yaramayacağını ancak emzirmeyi bıraktıgım zaman düzeleceğini söyledi yerine yenileri çıkar üzülme dedi umarım öyle olur☺️
Organiktavuk Perihann tek çare zaman canım ne kullanırsan kullan 7-8.aya kadar dökülecek boşuna pahalı ürünlere para verme istersen bir kan değerlerine baktır ama dediğim gibi 7.-8.ayda duruyor ve yenileri çıkıyor
Zeynepinannesiii Perihann benimde öyleydi canım cok dökülüyordu güya şampuanlar denedim fayda etmedi bende saldım. Kendi kendine durdu dökülmesi şuan bebeğim 11 buçuk aylik
Perihann OzgE_K ayyy sizinde mi öyle vallahi banyo yapasım gelmiyo. Saclarim avuc avuc elime geliyo. Onleri zaten acildi baya saclarim cok gürdu 1 ayda inceldi yok oldu resmen. Ne zamn gecicek ya 😏 siz neler kullandiniz hic azaltmadi mi
OzgE_K Perihann keratin bakımı denedim, Hindistan cevizi yağı,zeytin yağı, yumurta ,soda bakımı hiçbiri azaltmadı işe yaramadı bende artık banyo yapmak istemiyorum çok üzülüyorum banyoda yıkadıkça akan saçları görünce 😞
Seherronya Bemix , evigen ve bepanten ampülü eczaneden alın hepsinden 2 şer adet zeytinyağı içine kırın bir şişe yapın kendinize haftada 1 veya 2 kere saça uygulayın çok iyi geliyor. Benim doğumdan sonra baya saçlarımın yanları açılmıştı kel gibi bu karışımı kullandım heme uzadılar
Organiktavuk twinsmomYY çıkar çıkar sen şimdiden bir diş fırçası ayarla lazım olacak 😂 benim çıkanları çekmiştim atarım özelden
Perihann Zeynepinannesiii emziriyor musunuz hala ? Insallah benimde durur ya elimi sacima atinca bile sac geliyor elime her gun ev supuruyorum her yer sac fenalik geldi artik
Perihann OzgE_K emzirdigimiz icin dökülüyor o zamn sacim bir avuc kadar kaldi ya bazen oyle sinirleniyorum ki seytan diyo vur permatigi😂
Duruparmak Perihann benim pek dökülmem olmadı fakat keratin bakımını öneririm içerik olarak da kimyasal değil hem de saçlarınız aşırı bakımlı oluyor hanımlar
Perihann Duruparmak evde kendim yapabilir miyim malum pandemiden dolayi pek kuafore gitme taraftari degilim acikcasi
Deletedmom416 Perihann sağlık ocağına gittiğimde ebeye söyledim kızıma verdiği Demir ilacının hapını verdi bana ve günde 1 avuç kabak çekirdeği ye dedi gerçekten 1 ay kullandım hapı çok işe yaradı eskisi kadar değil azaldı
Bahar_doruk Perihann ay bu konudan bende cok dertliyim hatta yarın gidip saclarımı kısa kestirecem her taraf sac içinde cocugumun poposuna bile yapışmış sac buluyorum kızlar valla ne yapacam sasırdım son care kestirecem 😩
Perihann Bahar_doruk benim saclarim belime kadar di sirf dökülüyor diye küt kestirdim😔 insallah normale doner ya