3 yaşında bir kızım,2 aylık bir oğlum var.Kızımın huyu çok değişti sürekli bağırıyor,her şeye ağlıyor,hayır diyor istediği bir şey olmayınca çığlık çığlığa sanırsınız kıyamet koptu.Çok ama çook huysuz..Kardeşini sevmek istiyor ama severken de bilmeden zarar verecek diye korkuyorum.Parmaklarını çekiştiriyor, parmağını gözüne sokuyor,vuruyor.Artık sabrım kalmadı laftan sözden anlamıyor.Babasına aşık bir kız resmen eşim oğlumu sevmeye kalksın evde yaygara kopuyor.Çığlıklar,ağlamalar..Hep ben hep ben diyor.Karşımıza alıp güzel güzel konuşuyoruz şımarıyor daha aksi davranışlar sergiliyor.Onunla da ilgileniyoruz asla ilgisini azaltmadık.Hala etkinlikler,aktiviteler yapıyoruz,oyunlar oynuyoruz,gezdiriyoruz ama yok kıskançlığın zirvesine ulaştı sanırım.Görümcem psikolog o geçici bir dönem sabır edin vs.dese de benim takatim kalmadı..Bugünde kayınvalidem ve görümcem kahvaltıya geldi görümcemin oğlu ile oyun oynadılar bir süre sonra oyuncaklarını vermemeye çocuk oyuncaklara yaklaştıkça bağırmaya başladı hatta vurdu.Görümcem pek üstelemedi çünkü durumun farkında.Sonra görümcem ve kayınvalidem gitti.Odasını resmen yere indirmiş.Sepetteki tüm oyuncakları dökmüş.Bir şey demedim birlikte toplayalım dedim hadi bana yardım et dedim istemedi bende kendim topladım.Sonra oğlumu uyuttum kızıma da gel oyun oynayalım dedim.Yine istemedi bende üstelemedim çünkü üstelesem kıyameti koparır.Odasına gitti odasında ki su şişesindeki suyu oyuncak kovasına boşaltmış.Aşağı getirene kadarda yarısını dökmüş.(Bunlar normalde hiç yapmayacağı yapsada izin alıp yardım isteyeceği şeyler.)Neyse kovayı indirdi balkona çıkardı ben ne yapacak diye bekliyorum ama kovanın içinde kalan suyu balkona döktü.Ben şok ne yaptığını anlamaya çalışıyorum ama anlamadım.Sonra hiç bir şey olmamış gibi sakin sakin odasına çıktı.Ben hala ne olduğunu çözmeye çalışıyorum o sırada bir kırılma sesi kendimi nasıl üst kata attım bilmiyorum.Odasına bir girdim çok sevdiği çok ısrar ederek aldırdığı kar küresi parça pinçik,kırılmış.Onada şok oldum çünkü gözü gibi bakardı,kimseyi dokundurmazdı bile odadan çıkardım temizledim odasını.Sonra geri odasına girdi biraz önce baktım uyuya kalmış.Size belki normal gelecek ama bana normal gelmiyor.Çünkü hiç yapmayacağı ve amaçsız şeyler yaptı..Ve ben neden yaptığını hala anlamlandıramıyorum.Mesela o balkona o suyu niye döküp gitti?Çok sevdiği,gözü gibi baktığı kar küresini neden kırdı?Ne amaçlıyordu?🥴