Esracm biliyorum ben 8 ay diyet yaptım ama hanımefendinin başka bir şikayeti yokmuş o yüzden dedim ilkk önce 10 aylık bir bebekte alerjiden suphelenilmez diye başka belirtilerde olması lazım 10 aylık olana kadar… Alerji de bagirsak tepkili cilt tepkili solunum tepkili anafilaksi gibi çeşitleri var biz bağırsak tepkiliydik ve bağırsak tepkilede kan oluyor 40 günlükken oldu ama bunun yanı sıra huzursuzluk uykuya dalama gaz sancıları gibi gibi başka belirtilerde var di ben hanfendiye sordum bu zmana kadar bu belirtiler olmadığı için alerjiden önce bağırsak enfeksiyonuna baktirsin istedim alerji diye düşünüp beklemesini yada alerji doktorlarından sıra almak zor süreci uzatmasini istemedim normal çocuk doktoruna gidip kaka testi yaptırıp enfeksiyon yada makatta çatlak yoksa ondan sonra alerjiden şüphelenile bilir.. sizin durumunuza gelince testte çıktığı halde diyet yaptırmayan doktoru hemen değiştirip başka bir doktor bulurdum ilerde belki daha büyük sorunlar cika bikir diye ben kaka deri kan testinde çıkmadığı halde belirdi olduğu için 8 ay diyet yaptım çok şükür artık atlattık alerji ihmale gelmeyen bir konu siyaketeriniz neler bilmiyorum ama süt alerjisinin tek tedavi yöntemi diyet…