Mom4775 tubbaaa yani şöyle,ben 8-9 ay evvel 81 le diyete başladım ve iki ayda 70 e düştüm. 11 kilo verdim iki ayda. O yüzden açıkçası pek şüphelenmiyorum
Mom4775 Mva26 kız günde üç dört beş kere çıkıyorum. Yemekten önce,sonra,yürüyüşten önce sonra,tuvaletten önce sonra😂😂 bugün çok yeyip yarın çok az yicem. Tartıyı da ortadan kaldırcam madem 🤦🏽♀️
reynwoman Mom4775 aynennn bende öyleyim boyumda kısa bide cok kötü moralimmm 1.55 boyum 55 kiloyla hamile kaldım 75 le doğuma girdiö doğumdan sonra 68 oldum şuan 66yım bir aydır sıkı diyetteyim gram gitmiyor d vitamini eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyormuş gidip kan vericem bakalım düşük olabilir çünkü aşırı derecede baş terlemem var belirtilerden en belirgini baş terlemesiymiş d vitamini eksikliği sizde bi baktırın
reynwoman Mom4775 valla ben diyete başladım başlayalı cok zor 😂 3.4 kilo vermişim 10 gündür takip ediyorum hiç gitmiyor daha ki normalde cabuk kilo alır cabuk ta veririm 5 sene önce 3 ayda diyetle sadece sporsuz 70ten 55 e inmiştim şimdi yine aynı diyet şeklindeyim bu sefer cok zor bilmiyorum doğumu yeni yaptım ondan mı kaynaklı bide kabızım doğumdan beri omu etkiliyor çözemedim bi türlü ama bian önce vermem lazım kıyafetlerimin hiç biri olmuyor ve eşim dalga geçiyor 😪😪😪