Mom4775 Allahım takıldım kaldım 3 haftadır diyetteyim. 70 e çakıldım kaldım günlerdir inanılmaz motivem düştü dün özellikle o kadar spor yaptım ki bugün az çıkacağımdan çok emindim ama maalesef fazla çıkıyorum az çıkmıyorum. Defalarca diyet yaptım hiç böyle uzun süre bir kiloya takıldığımı hatırlamıyorum. Nolurrrr motive edin beni inanılmaz düştüm. Bugün fazla yicem ödül vericem kendime belki metabolizmayı şaşırtmak iyi gelir😔
Edizbeyinannesi Mom4775 kuzum verdiğin kilolar yağdan gitsin inşallah amiiinnn😂 sabahları aç karnına elma ye direk sindirimini hızlandırsın. bol su zaten ezber bişey 😂 ha bide ekmeği direk kesmişsindir zaten mesela ben tiroid hastasıyım yavaş çalışıyor. Normalde çok kilo almam verememem gerekirken ben deli gibi kilo veriyorum sanırım bu bende hastalığın yan etkisi 😂 ama yersemde çok iyi kilo alıyorum. Hamileliğimde 30 kilo aldım 🙈😂boyum 1.70 Allahtan göstermedim o kadar kiloyu ilk 1 ayda 18 kilo kendiliğinden gitti darısı diğer fazlalıklara inşallah 😂😂😂
Alim7189 Mom4775 canım WC çıkma durumun nedir? O çok önemli. Bide tabiki vücudu sasrtmak lazım mesela sabh kahvaltisida yulaf lapasi yap ye kakaolu çokta güzel oluyo. Tatlı isteğini de kesiyor. Akşam yemegi olarak sadece salata ye yani vücudun alistigi düzeni boz biraz. Ben 75.4kg bsladim ağustosta şuan 66.7kgyum. 60a kadarda devam :) tabi zayıflamanın verdiği rahatlıkla arada yiorum çok sıkı bı.diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum yine gidiyo kilolar
eslemimm Mom4775 geceleri uyumadan once ilik suya 2 yemek kasigi sirke koy ic benimde durmustu bunun sayesinde vermeye dvam ettim
Mom4775 Edizbeyinannesi ekmeği kesmedim canım sabahları iki dilim tam buğday yiyorum. Ben kalori kontrolü yapıyorum günlük 1200 1300 kcal alıp 200 300 kadarını yakıyorum. Hepte böyle yaptım ilk kez böyle takıldı kilom. İnanılmaz üzgünüm 😔
Ardenali 2 gram fazla yesek bir günde 2 kilo almayi beceriyoruzda 2 ay ac kalip 2 gram vermeyi beceremiyoruz hayatta hicbisey adil değil 🤷♀️
Mom4775 Ardenali o kadar doğru bişey söyledin kiiiii. Bak bugün biraz kaçırayım yarın 1 1.5 kg fazla çıkıcam biliyorum. Günlerdir dikkat ediyorum aynı kiloda kaldım😳
Deletedmom365 Bence bir diyetisyenden yardım al.Hiç kilo veremiyorsan bir sorun var demektir.Normal birşey değil bu.
Mom4775 Deletedmom365 hiç veremiyorum yazmadım ki. Son günlerde veremiyorum. 3 haftada 4 kilo verdim devamı gelmiyor.
Mom4775 Alim7189 karnım çatlayacak gibi zaten canım ya son günlerde nedense. İlgili olabilir haklısın. Bugün yediklerimi biraz artırarak yarın da baya az yiyerek şaşırtmak istiyorum nasıl olur sence?
Alim7189 Mom4775 yani etkili olabilir ama bnce fazla yeme emin ol yiyince direk geliyo kilolar +1kiloyu görebilirsin hemen :) sen benim dediğim gibi yap. Normal kahvaltıya yerine yulaf lapasi ye boooll su. Hatta 1bucuk lt çubuk tarçın limon ve dereotu köy gün içinde iç. Ödem için çok iyi
Mom4775 Deletedmom365 bugün biraz artırıcam anneme gidicem de🤦🏽♀️ Yarın kaldığım yerden devam edicem nasıl fikir sizce😔
Mom4775 tubbaaa yani şöyle,ben 8-9 ay evvel 81 le diyete başladım ve iki ayda 70 e düştüm. 11 kilo verdim iki ayda. O yüzden açıkçası pek şüphelenmiyorum
Mva26 Kesinlikle metabolizmayı şaışırtmalısınız vücut aynı şeylere alışınca da kilo verme yavaşlıyor her gün tartılınca da insanın motivasyonu düşüyor haftada bir tartılmak gerekiyormuş ben de dayanamayıp her gün tartıya çıkanlardanım😁😁
Mom4775 Mva26 kız günde üç dört beş kere çıkıyorum. Yemekten önce,sonra,yürüyüşten önce sonra,tuvaletten önce sonra😂😂 bugün çok yeyip yarın çok az yicem. Tartıyı da ortadan kaldırcam madem 🤦🏽♀️