fistikcisahap Merhaba hanımlar 👻 Philips avent soft emzik kullanıyoruz ama son zamanda sıklıkla karşıma bu kauçuk emzik çıkıyor. Kullanan ve memnun olan var mı? Nasıl bir yapısı var, ne kadar süreyle emziği yenilemeliyim? 🙅🏼♀️💫
Handeay7 fistikcisahap biz doğduğundan beri kullaniyoruz. Kayinpederim dis hekimi onu önerdi ileride damak yapisinda sorun olmaması icin.3 ayda bir yeniliyoruz.
vilnius fistikcisahap ben çok araştırdım ve en iyi ve zararsız (diğerlerine nazaran) onu buldum ve çok memnun kaldım. Hatta birini parçaladık 2.sini aldık 😅
burcuu26 fistikcisahap bende ondan kullaniyorum dogdugundan beri cok emdiginde buyuyor emzik ama 3 syda bir degismesi sart hatta iki ayda degistirdim ben buyumustu
Omertugra20 fistikcisahap 1 aylık oglum var direk aldi emzigi chicconunkini almadi mesela yapisi dogal o yuzden icimde rahat 4-6 hafta arasi degistirmek gerekiyor ben suan yenisini kullanmaya basladim cok hafif bir emzik o yüzden zorlanmıyor
fistikcisahap Handeay7 hımmm tamam teşekkür ederim. Damak yapısı sanki Philips’le benziyor gibi dimi ? 🤔
bus00 Handeay7 internet sitesinde 5 haftada bir yazıyordu sanırım acaba bende mi 3 ayda bir yenilesem şişmiyor mu ozaman kadar ucu
Handeay7 fistikcisahap benim görmüş olduğum philips biraz daha yayvandi belki başka cesitleri vardır. Bibs tam yuvarlak formda.
Aysiscim Biz ayda bir yeniliyoruz. Kutusunda da ayda bir yenilenmesi gerektiği yazıyor. Hatta sırf bu yenilemeyelim diye avente geçelim dedil ama bebeğim almıyor başka emzik 😁
Merrys fistikcisahap evet :) bende aventten daha yeni geçiş yaptım bibse avente nazaran daha çok ağzında tutuyor
Fatma_52 burcuu26 benim bebegim 2 ay 11 guuk hicbir emzik tutturamadim bibs emzigi tutar mi acaba bu konudaki dusunceniz nedir
burcuu26 Fatma_52 genelde red olmuyor diye biliyorum cok hahif bi emzik o uuzden bebekler genellikle aliyor birde yumusak bi emzik benim bebegim hic secmedi baska emzik vermistim ben damakli basta onuda almisti bunuda hic zorlanmadan aldi anne gogsune yakinmis hem bibs
ESRA_07 Fatma_52 Maalesef benim kızım tüm markaları denemiş olmama rağmen tutmadı. Yılmadım 6 ay uğraştım bibs in hem 0-6 ayını hem 6-12 ayını aldım belki birinden birini beğenirde tutar diye yine almadı yine almadı. Olmayınca olmuyor. Bıraktım artık emziğe para harcamayı, 10 aylık oldu zaten 😊 İnşallah sizinki alışır.
Fatma_52 ESRA_07 az once yine emzik denedim belki rutar diye midesi bulandi midesini bksaltti artik bende vazgecmelim galiba🤦♀️
Handeay7 bus00 ilk aldığınızda minicik bir ucu olduğunu göreceksiniz zaten bebek onu 1 gün emince olması gereken boyuta ulaşıyor. 3 ay ideal bence tabii günde 2-3 kez emzik temizleyici ile yikiyorum ve mutlaka 2 günde bir kez kaynatiyorum.
Mehtee Fatma_52 bende aventinden bipsine butun emzik cesitlerini kullandım hicbirini almadı bende artik emzige para vermeyi bıraktım canim tutmayacak belli.