seda2424 kizalr bebeklerinze yogurda basladiginzda nasil yaptiniz gunluk.mayalansin diyolrda olede günlük nasl mayalanckki ?
Oslemm seda2424 walla ben günlük denedim kuzum çok zor oldu 3 4 cam kaseye yapıyorum günlük 1 tane açıp yiyoruz 😀
Deletedmom42 seda2424 ben 2 kg sütü probiyotik maya ile mayalıyorum hepimiz yiyoruz, 3 güne bitiriyoruz. Eşim çok yoğurt seviyor da. 😅 Ona ayrı bize ayrı yapmıyorum o yüzden...
[silindi] seda2424 Günlük mayalamıyorum, imkansız. Ben 3 kilo sütten yapıyorum. Hem bizde tüketiyoruz. Kızım için hero babynin mama kavanozlarına koyuyorum 3 4 tane. Hergün 1 tane yiyor. Haftada 2 kere yoğurt mayalıyorum.
Mirayim seda2424 ben 3 gunde bir mayaliyorum 1 litre sutle. Migrosta satilan Buyuyo marka probiyotik yogurt mayasi ile mayaliyorum. Tavsiye ederim, tadida guzel oluyo bizde tuketiyoruz☺
Seqnem Oslemm 1lt içim günlük sütten küçük küçük 5 kavanoza ikişer çay kaşığı maya koyup karıştırdım. Süt hafif ılıdığında... ağzını gözünü bezle sardım. Sabah baktım taş gibiler. Yoğurt akşam mayalanmayı severmiş. Sanırım doğru 😂
Eymenecemm Deletedmom42 probiyotik mayayı nerden TEM’in ediyosunuz ben ilk defa mayalıcam normal maya değilmi?
Deletedmom42 Eymenecemm probiyotik yoğurdun bebekler için hatta bizler için de faydası çok yüksek. Özellikle kış aylarında bağışıklık sistemi çok zayıflıyor. Mutlaka yedirilmesi gerekiyor bebeklere de. Migros veya macrocenter dan alıyorum yoğurtların olduğu reyonda paket olarak satılıyor. ‘Büyüyo Probiyotik Yoğurt Mayası’ tam ismi.
Deletedmom42 Eymenecemm https://www.sanalmarket.com.tr/buyuyo-probiyotik-yogurt-mayasi-100-ml-p-beded9?gclid=EAIaIQobChMIjpGRyPWD4AIVFuWaCh1cWgkGEAQYASABEgImdvD_BwE
Mami Mirayim her mayaladiginizda yeni Büyüyo Probiyotik Yoğurt Mayası mi aliyorsunuz yoksa kendi mayaladiginizdan mi kullaniyorsunuz?
Boncugum seda2424 4 5 tane küçük kavanozum var günlük sütü ısıtıp mayalıyorum bazen mayası tutmuyor o zamanda küçğk tencerede su ısıtıp kavanozları içine koyup 10 dk bekletip tekrar sarıyorım 2 günde 1 kavanoz bitiriyorum
Deletedmom42 Eymenecemm son kullanma tarihine bakın bazen çok yakın oluyor, bir de paket halini de alabilirsiniz toz şeklinde, ben size nasıl yapıldığını tarif ederim kafanız karışırsa burdan yazın bana, rica ederim sevgiler...
Deletedmom42 Deletedmom42 https://www.halisinden.com/buyuyo-probiyotik-kuru-yogurt-mayasi-305-gr?gclid=EAIaIQobChMIzOeerYGE4AIV2ueaCh1-sAmdEAQYBCABEgJfvvD_BwE
Eymenecemm Deletedmom42 ben probiyotik yoğurt mayasını aldım Migros’tan ilk olarak bir litre süt ile mayalayacağım çünkü ilk kez yapıcam kalan mayayı daha sonra kullanabilirmiyim sizce yoksa atıcakmıyım 💁♀️
ZeynepAdam seda2424 200 ml cam kavanoz aldım 3-4 tane yspıyorum günlük açıp kullanıyorum. Taze taze oluyor tavsiye ederim 👍