Ftsmhr Sağlık ocaklarının verdiği Demir ilacı etkileri çok fazla bir sürü post açıldı anneler nasıl kullanıyor anlamış değilim . Hem doğal değil hem paraben var hemde etkileri fazlaca yazıldı
LittleLemon Ftsmhr haklısınız içeriği yan etkileri iyi değil bende başka bir demir takviyesi kullanıyorum ama kullanan anneleri de anlayabiliyorum. Bu biraz tercih meselesi biraz da alım gucu. Belki başka alternatifler için bütçesi yoktur vegaferonu kullanıyordur ne yapsınlar hiç kullanmamaktansa sonuçta özellikle belli bir aydan sonra bebeklerin böyle bir takviyeye ihtiyacı oluyor. Evet paraben var içeriği çok da iyi değil ama herkesin alım gucu de aynı değil.
Endoplazmikbirkulum Happygirl8 ben de onu kullanıyorum internetten almıştık doktora götürdük kaç damla damlatacağımıza karar versin diye prospektüs yok diye oranı ayarlamadı. Sen kaç damla damlatıyorsun ?
Mervemerveesk Happygirl8 ya ben newvit aldım yeni ama siyah renkmiş o. Acaba dişlerde kararma yaptı mı sizde? Bir de tadını seviyor mu acaba bebeğiniz
Ftsmhr Ruyos ben hiç kullanmadım verdikleri an araştırıp çöpe attım doktorumuza sordum . Çoğunlukla kötü tepkiler duydum ben
PrensesAnnesi- Ftsmhr bende doktorumuza sordum kullan dedi şimdi seni mi dinletim doktorumu mu mesela ??
Marinedeniz Ftsmhr ya ben verdim bebegime ama bir kutu bitti ikincide sidefer aldim nasil zarari varmiski :/
LittleLemon Nilnihat 0 katkı değil maalesef içerisinde paraben yok tamam ama koruyucu olarak sodyum benzoat ve potasyum sorbat bulunuyor
Poncik Ya ben de 3 aydır kullanıyorum öncesinde ferrum vermişti hastane bitince bunu sağlık ocağı verdi eczaneden ferrum mu alsam aklım karisti
Kaanefe_ Ftsmhr biz kullaniyoruz ama ozman neden veriyorlar bebeklerimize.veya saglik bakanligi neden kullandirttiriyor????
Ftsmhr Kaanefe_ bende bunu anlamamış değilim zaten . Ya da alım gücü zor olanları düşünmüşlerdir . Sonuçta diğerleri para işe satılıyor ve pahalı . Siz yan etkisini görmemişseniz bir şey diyemem .
serebro Vegaferonu bizde kullanamadık. Alinox diye bir damla verdi doktorumuz bir yan etki sezmedim ama çok zor içiyor kaşığı gördüğü an ağzını kilitliyor zor içiyor 😒
Hhilal2310 Ftsmhr ben hiç bilmiyordum kullanmaya başladım çok huzursuz yaptı bebeğimi birkaç gün önce bıraktım sonra burda bir postta denk geldim doktorumu aradım huzursuz etti diye birkaç gün sonra tekrar başla yine aynı olursa değişirix dedi ama başlamadım tekrar başka alıcam
SinyorinA Ftsmhr zaten saglik ocaginin verdigi hangi ilac dogru ki guya bedava veriyorlar dvit bile icerigi kotu anlamiyorum şu düzeni 🙄
Neslihanysldl Hayırdır ilaç mümessili falan mısınız ya? İçindeki parabene kafayı takmışsınız,vücut tarafından tolere edilebiliyor,ayrıca hayat boyu kullandığımız kaç üründe paraben var haberiniz var mı?
Ftsmhr Neslihanysldl hem doktorum hem ilaç mümessiliyim hem de anneyim tabiki her şey doğal değil yendiğimiz içtiğimiz bunun farkındayız hanım . Sen işine bak kullan oldu mu . Benim çocuğum kıymetli
SinyorinA Neslihanysldl zaten cogu doktorda onermiyor savundugunuz ilaci mesela benim oglumun doktoru sağlık ocaginin verdigi hiçbir ilaci kullandirmadi 🙄 tabii burda sıkıntı olan devletin neden bu ilaci verdigi cunku alamayacak olan insanlar ne yapsin mecbur saglik ocagndan aliyor 😒