Neslihanysldl Hayırdır ilaç mümessili falan mısınız ya? İçindeki parabene kafayı takmışsınız,vücut tarafından tolere edilebiliyor,ayrıca hayat boyu kullandığımız kaç üründe paraben var haberiniz var mı?
Ftsmhr Neslihanysldl hem doktorum hem ilaç mümessiliyim hem de anneyim tabiki her şey doğal değil yendiğimiz içtiğimiz bunun farkındayız hanım . Sen işine bak kullan oldu mu . Benim çocuğum kıymetli
SinyorinA Neslihanysldl zaten cogu doktorda onermiyor savundugunuz ilaci mesela benim oglumun doktoru sağlık ocaginin verdigi hiçbir ilaci kullandirmadi 🙄 tabii burda sıkıntı olan devletin neden bu ilaci verdigi cunku alamayacak olan insanlar ne yapsin mecbur saglik ocagndan aliyor 😒
Bsraensr Banada werdi eczaci ben hic kullanamadim korkuyorum zarari olur diye d vitaminide braktim hicbsy kullanmiyorum esimdekullanma bosver bsy olmaz diyo kesin kullanmammi lazm acaba bole seyler
Ftsmhr Bsraensr d vitamini ve Demir desteği almanın zararı yok faydası var . Sadece içeriği biraz daha düzgün ilaçları kullanmak önemli . Değerlerinde sıkıntı yoksa 9 ayda kontrolleri var o zaman size kalmış . Kansızlık ve Demir eksikliği olursa mecbur kalırsınız
Fatma-sare Bsraensr ben de kullanmıyorum araştırdım baya gerek duymuyorum ilaç firmalarına da güven duymuyorum devletinki olmazsa bakın bizim şu şu ilacımız var Diyen akbaba işaç firmaları kan yapan besinleri araştırın verin bebeğinize ek gıdayla pekmez elma kırmızınet pancar vs doğallığı istiyorsak burdan başlayalım
Kuroneko Ben aylardir sidefer kullaniyorum 9.ay kan tahlilinde cocugun kan ve demir depolarinin sifir olduğunu ogrendik simdi yine paraben içeren daha agir ilaclar kullanmak zorunda. Keske vegaferon kullansaymisim. icindeki paraben miktarinin demir depolarinin dolmasi icin oldugunu ve idrarla atilabilecek duzeyde oldugunu ogrendim. O yuzden kimseye şunu kullanin bunu atın dememek lazim. Kusma kabizlik huzursuzluk gibi yan etki gostermiyorsa kullanin bizim gibi olmayin
Ftsmhr Kuroneko sadece ilaçlarla dolmuyor depolar ki . En önemlisi nasıl beslendiği ne yediği içtiği . Bu ilaçlar sadece takviye . Dediğiniz gibi etkisini görmeyen kullansın ama bile bile de göz yummamak lazım . Doktorlar bile önermiyor ben nasıl vereyim . İnş çabuk toparlanır bebeğiniz
Milamoms Kuroneko valla teyzem bizzat doktor sordum ilaçları verdiği yanıt su ‘ kullandığın her şeyde paraben var giydiğin kıyafette bile önemli olan miktarı ve vücudun atabilecegi miktarda oluşu ’ kullanabilirsin er dedim başka ilaç veriyo doktor mümessili seviyordur dedi 😅
Neslihanysldl SinyorinA doktorlar o zehir diye düşündüğünden size önermiyor değiller,alternatif başka öneriyorlar,hani anlaşmaları oluyor ya😊
Kuroneko Ftsmhr sagolun elimden geleni yaptim her ay hangi besini yemesi gerekiyorsa beslenmesine kattim ama sonuc bu. Ben neye inanacagimi şaşırdım bu sonuclari alinca cok moralimiz bozuldu. Aile hekimligi ilaci verince ben de hemen atmıştım kendimi suclu hissediyorum her konuda sanki onu verseymisim boyle olmayacakmis gibi. Kendi doktorumuz sidefer önermisti nadiren unuttugum oldu ama cogunlukla duzenli icirdim
Bsraensr Ftsmhr hic blmiyorumda doktor da bsy demedi saglik ocagi werdi kimse kullanmaynca bole cogu kiside duydum gordum wermek istemedim acikcasi ama korkuyorum bide wermessem bisey olursa diye baskada blmiyrm ole ilac ne kullanilir
Ftsmhr Kuroneko vücutta bazen üretmiyor olabilir . Örnek her şeyi yiyen hiç yemek seçmeyen insanlar var onlarda bile kansızlık Demir eksikliği olabiliyor . Siz hiç suçlu hissetmeyin kendinizi rabbim korusun bebeklerimizi başka ilaç denersiniz daha iyi olur ama o ilacı iyiki kullanmamışsınız . Pekmez içirin kara üzüm suyu kaynatın blenderdan geçirin süzgeçle süzüp içirin .
Ftsmhr Bsraensr doktorunuz neden dememiş ki şaşırdım . Ben microfer ocean veriyorum çok memnunum . Kızım tadını seviyor dişte leke yapmadı rengi beyaz . Hiç üzülmeyin devletin verdiği her şey doğrumu. Alım gücü biraz işte herkes bir anda 70 TL veremiyor . Ki bazı damlalar daha pahalı . D3 değiştik pedıa d kullanıyoruz bunu da doktorumuz değişti . Dediğim gibi size kalmış açılmış postlarını okuyun
Mom62636362 Ftsmhr başka kan ilaçları kullandık, kan değerlerimiz daha da düştü, şimdi vegaferon kullanıyoruz. Bakalım bu sefer ne olucak
Ftsmhr Mom62636362 sadece ilaç değil ki konu beslenmede önemli bunlar sadece takviye . Size kalmiş inş sıkıntı çıkmaz sizde gözlemleyin ve yine yazın sonuçlarını merak ettim .
Mom62636362 Ftsmhr süt ve mama emen çocuk bunlar, ben de güzel besleniyorum, diğer bütün değerleri çok güzel oysaki 😀
Mom62636362 Ftsmhr canım sonuçlarımıza göre vegaferon değerleri arttırmış ama çoook azıcık artırmış (diğer ilaçlarda düşmüştü). Biz yine de değiştirdik ❤
xbirisi Ftsmhr biz sağlık ocağının verdiği hiç bir şeyi kullanmıyoruz. verdikleri d vitamini de demir ilacı da paraben içeriyor. doktorun tavsiyesiyle ocean mikrofer kullanıyoruz. bebeğim 4 aylık, kabızlık da yapmadı şuana kadar
xbirisi Neslihanysldl evet anlaşmalı oldukları ilacı veriyor olabilirler ama bizlerde ebeveyn olarak gözümüz kapalı kullanmak yerine araştırabilir, sorgulayabilir, iyisini bulabiliriz. tavsiye eden güvendiğimiz doktor da olsa asla ben araştırmadan içime sinmeden kullanmam 🤗
SinyorinA Neslihanysldl ben zaten zehir demedim bunlari kullanan ailelerde var ama bizim doktorumuz her zaman dogaldan yana ve hep dogal icerikli ilaclar kullandiriyor.