Deniz__1509 Kızlar paddlers bebek bezi kullanan var mı? Biraz anlatabilir misiniz? Primaya benzediği söylenmiş doğru mu? Şu an prima kullanıyorum ama uzun vadede maddi olarak yoracak gibi duruyor 🤷🏻♀️
balyanakbugra Deniz__1509 bende denedim ama bana çok sert geldi kalın Bi bez bence. Ben minies kullanıyorum neredeyse 1 yıldır ve çok memnunum
nikimikedi7 Deniz__1509 yeni çıkan pure serisi çok iyi, ben de prima premium care kullanıyorum normalde ama onu da alıyorum
Margaryan Deniz__1509 Ben kullandım gayet güzel ama primaya en yakin Goon marka bez bence. Prima gerçekten yoruyor maddi olarak..
Mbilgic Ben kullanıyorum hiç pişik yapmadı fiyatlari da gayet uygun deneme paketlerinden alıp deneyebilirsin her çocuğa her bez iyi gelmeyebilir genel olarak memnunum
Deniz__1509 balyanakbugra çok teşekkür ederim küçük bir paket alıp deneyebilirim sağ olun sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏼💐
Deniz__1509 nikimikedi7 bende prima premium kullanıyorum ama onu çok övdüler de merak ettim😊 sağlıkla büyütün inşallah 💐🙏🏼
nikimikedi7 Deniz__1509 Normali o kadar güzel değil, pure serisi baya iyi olmuş. Teşekkür ederim siz de sağlıkla büyütün☺️
nikimikedi7 Deniz__1509 tabi ki bir prima olamaz. Ama piyasadaki bezler arasında primadan sonra en iyisi diyebilirim. Normal olanı beğenmedim ama pure serisi çok iyi.
Deniz__1509 Margaryan çok teşekkür ederim evet onu da baya övdüler çok teşekkür ederim🙏🏼 Sağlıkla büyütün inşallah 💐😊
Deniz__1509 nikimikedi7 amin çok teşekkür ederim ☺️ Pure serisinin 4numarasından sonrasına memnun olmadıklarını belirtmişler bende aktif bebeğe geçebiliriz belki demiştim. İyi olmuş yeni bebek bezi arayışına girmem o zaman sağ olun 🙏🏼💐❤️😊
incinmissin_dedi Bende kullandım çok güzeldi yerli üretim olması ayrıca güzel tek sorun 6 numaraya kadar var ilerisi Yok ama kesinlikle güzel bi bez
Deniz__1509 incinmissin_dedi çok teşekkür ederim deneme paketini sipariş ettim o zaman. Tekrar sağ olun sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏼💐☺️
Deletedmom299 Deniz__1509 ben bez ve ıslak mendil sleppy kullaniyodum islak mendilde paddlers e geçtim bezi degistirmek istemedim. Ama Arkadaşm kullaniyor cok memnun bende ıslak mendilinden memnunum
Deniz__1509 Deletedmom299 çok teşekkür ederim hepinizin sayesinde deneme paketini sipariş ettim çok tereddütte kalmıştım sağ olun Allah razı olsun sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi inşallah 💐❤️🙏🏼😊