Minnakkk O kadar keyfine düşkün bır kızım var ki 2 buçuk aylık memeyi vermeden önce altındakılerı çıkartıyoruz önce ayaklarına masaj sonra bikaç güzel ninni en son olarak hop hoplarla memeye gelıyor ve hop emmeye başlıyor 😀 tabı bu arada başka bırı ayaklarına masaja devam edıyor allahım kafayı yıcem benden ıkı tane daha kopyalayacak eşim başka türlü yetısemıyorum bu kıza 😀😍 sinirli olduğu zamanlarda asla başka türlü emzıremıyorum
Minnakkk [bilinmeyen] alıstı zaten 😞 ama su sıralarda memeyı vermekte çok zorlanıyorum gazlı bı çocuğum olduğu icin emme problemi cok yasıyorum sekılden sekıle gırdık resmen 😞
Minnakkk [bilinmeyen] eve gelen her mısafırım nolur otur bız çayımızı alırız sen çocuğuna bak dıyor yanlarında beş dk oturmadan allah kolaylık versın allah yardımcın olsun acıdım üzüldüm dıleklerıyle bıdaha evıme gelmemek üzere ayrılıyor 😀😀 o kadar ağlıyor kı hıc susmuyor morarıyor ağlarken dalgaya vurmaya çalışıyorum ama cok psıkoljım bozuldu artık
Papatyam Minnakkk benim kızımda ağlamıyor ama ıh ıh diye inliyor ,inanılmaz rahatsız edici psikoloji bozucu bir ses .hiç birşey yapamıyorsun, ne yediğinden birşey anlıyorsun ne yasadigin dan.ne zaman dolar acaba çilem 😣
Minnakkk Dk16 kızımın yatmaya karşı alerjısı var uyutmak ıskence o yüzden yatırarak emzıremıyorum cunku aklına uyku gelıyor herhalde 😀😀😀
Minnakkk Nscaslan34 eğer keyfı yerındeyse ben gaz sancısı yoksa cok rahat alıyor ama gazlı bı kızım olduğu ıcın cok zorlanıyorum
Minnakkk [bilinmeyen] ben mosafırlıge gıdemıyorum kı😀 bı kez arkadaşlarım cok ısrar ettı aman nolcak bız bakarız kafan dağılır dedıler gıttık tam 45 dk ortalığı çınlattı 5 aylık oğlu var arkdsımın o korktu ağlamaya başladı nasıl kaçacağımızı bılemedık esımle 😀😀