Lina500_ Merhaba arkadaşlar lcw deki ici elyaflı uyku tulumlarından kullanan varmi nasil iyimi yada tavsiye edebileceğiniz ne var
asya00 Lina500_ ben bilmeden tog derecesi en yüksek ve elyaflı olandan almışım. Acayip terletiyor. Aman üzerindeki bilgi etiketine bakmadan almayın aldığım boşa gitti incesinden tekrar alacağım 🤷🏼♀️
94z-20u Lina500_ cnm bende aldım lvw dan elyaflı alma polyester ağırlıklı içi %100 pamuk olanları var onlardan al ben menmun kaldım aldığımdan hem sıcak tutuyor hem terletmiyor
Caninanasi Lina500_ benim bir arkadaşım kullanıyor çok memnun bennde almak için gittim fakat oğlumun bedenini bulamadım… Bulursanız alın bence, üstünü örtmek istemeyen bebekler için birebir
Aselllbebekkk Lina500_ benim Kızım altı aylık üzerini örttürmüyor diye aldım. 1.6 tog olandan aldık. Kocaelide şimdiki havalarda gayet memnunum üşütmüyorda terletmiyor da biz memnun kaldık ama ben 12-18 ay aldım çok az büyük geliyor
GramPozitifBakteri Lina500_ içi elyaflı %100 pamuklular var lcw de ben ondan kullanıyorum.Kalın değil incesinden.1.7 tog aldım.Evim 22-23-24 bu değerler arasında oluyor.Çok memnunum terleme yapmıyor hiç 😌
Ceydakoruc Lina500_ ben kullanmıyorum aşırııı memnunum, 2.7 tog maaş alınca bir tane daha alıcam kalite olarakta gerçekten mükemmel🤗
mechule Ceydakoruc eviniz kaç derece oluyor 2.7 kalın mı gelir bilemedim ben bazıları çok kalım geldi demiş de
Smyfrt mechule etiketlerinde sıcaklık derecesi yazıyor zaten eğer eviniz 19 derece ve aşağısındaysa 2.6 tog alın daha yüksekse tog değeri daha düşük alın
Ceydakoruc mechule evim 22-24 derece arasında içine sadece askılı çıtçıtlı giydiriyorum terleme olmuyor yaklaşık 2 aydır kullanıyorum
GramPozitifBakteri pnar92- valla 3-4 gün öncesine kadar sadece kısa kollu zıbın giydiriyordum şimdi şortta giydiriyorum dizlerine kadar boyu
pnar92- pnar92- bende bazen kalın askılı zıbın bazen kısa kollu bazen de ince uzun kollu zıbın altına da yine ince pijama 1.7 tog bizim evimiz de 22-23-24 derecelerde oluyor üşüyor mu acaba diye endişe ediyorum size sorayım dedim 😌
Edanurdg Lina500_ ben kullanıyorum 2.6 yanlış hatırlamıyorsam ya da 2.7 içine askılı zıbın giydiriyorum ayağına da çorap yıkadım kaç defa ama topaklanma falan olmadı etiketinde de yazanlar bu elyaf vs bilgisi yok