Ablanıza olan hıncınızı, sözde saygınızdan içinize atmışsınız ama bebeğinizden çıkarmışsınız nasıl olacak?
Gerçekten 14 aylık bir bebeğe vurmak çözüm getirdi mi? Yedi mi yemeğini tabak tabak bebeğiniz?
yapmayın Allah aşkına şu sabır işi öyle zor değil yaa…Annelik bu yüzden zor ama bir o kadar da güzel ama sabır sabır sabır…Her şeyin başı o.
kızım da 14 aylık yaklaşık 1 aydan fazla ağzını hiçbir şeye açmadı geçenlerde,sadece emdi.Ne yapsaydım dövsemiydim? Doktorumuz bir vitamin önerdi ona başladık şimdi gayet yiyor,iştahı açıldı.Her şeyin çözümü var,şiddet asla çözüm değil.Ben kaşımı çatınca kızım ağlıyor vursam ödü kopar herhalde.Yapmayın böyle ya açlıktan ölmeyecekya,elbet yiyecek.Bırakın yemesin,yediği kadar yani…
Ayrıca ablanız hayvana benziyor dediğinde neden susuyorsunuz? Kimse benim çocuğuma hayvan diyemez diye neden çıkışmadınız? (Hayvanları kötülemek için söylemiyorum yanlış olmasın,onlar çoğu insandan daha merhametli ve asil)
Sonra sinir birikti oğlunuz da yemeyince ondan çıktı.Tepkiyi doğru kişiye verin,ablanız fazlasıyla haketmiş.
ben böyle yorumlar yapmayı gerçekten pek sevmiyorum ama yazmak istedim artık…Linç edecek olan da etsin çok da umrumda değil.
Umarım siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır gerisi önemli değil…