Samsunn5561 Pinars oyle yaptim su da icirdim zorla ama onu bile agzinda bekletiyo canim cikti yutturcam diye😞
Frozen Samsunn5561 hasta o minnos. Yavru kediler enfeksiyona hastaliga cok acik. Veteriner baksin minnosa
Samsunn5561 Sinemmeric anladim, rahatsiz oldugu cok belli cunku sali/carsamba gunu boyle degildi, yarin sabah ilk isim gitmek olacak
Samsunn5561 Frozen Evet hemde durumu kotu tedaviye alindi, bir kac gun orda kalacakmis durumu iyi degil dendi
Mommysharkk Samsunn5561 valla 4 yaşında kedmiz var iç parazit aşısı yapıldıktan sonra hiç bir zararını duymadım
Uzaymekiii Samsunn5561 üşütmüş olabilir yediği mama dokunmuş olabilir gençlik hastalığı diye bi hastalık var o da olabilir veterinere danışmanızda fayda var inşallah bi şeyi yoktur miniğin🙏🏼
GokturkAlp GokturkAlp İyileşir merak etme üşütmüş bence. Akşama doğru iştahı yerine gelir. Kızın açısındanda asla sorun olmaz. Tertemiz o melekler.
Samsunn5561 GokturkAlp Evet veterinerden sahiplendim zaten, herseyi tam ama maalesef hasta oldu ve durumu kotu
Uzaymekiii Samsunn5561 ah kıyamam bebek kedilerde sıvı kaybı maalesef önemli bi sorun oluyo muhtemelen o yüzden kötülemiştir umarım çabucak iyileşir🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Defnemm22 Samsunn5561 size geçmez ama hayvanı Bi veterinere götürün kediler eğer yemek yemiyorsa mutlaka bir sorun var demektir