Figen26 https://www.gittigidiyor.com/oyuncak/pilsan-multi-cit-8-li-06-223_pdp_559498255?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=444193495427&utm_term=106793624361&ga_prodid=559498255&ga_merchantid=124327471&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMI6OmP_MfK7AIVxtmyCh1kRAPYEAQYAyABEgLN4_D_BwE
Kbracnkymz Benimki bundan canım. 400 dü fiyatı ben aldığımda düşmüş 325 tl olmuş. Zaten indirm yaparım yazmıştım
Kbracnkymz Figen26 attığım linki görmedini heralde canımcım. İlgi alakanıza ayrıca teşekkürler sanki yıllardır benim çiti satışa koymamı beklemişsiniz yorum yapabilmek için😬
Figen26 Kbracnkymz sizde insanları kandrmak için bu platformu seçmişsiniz sanırım canım 🤣 hayırlı satıslar🙂
Kbracnkymz biraskmasali pilsan 8 parça handy çit olarak aratırsanız görebilirsiniz 185 değil. Ben foto ekleyemedim
Kbracnkymz Figen26 ne kadar da komik ve boş bir kişilik 🤣 platformda üstlendiğin görevi sevdim bundan sonra birşey alacağım zaman sana danışmadan almam 👍🏼 Senin gibiler iyi ki var 😉
Rnnaltnts Kbracnkymz merhaba 100 tl düsünürseniz ben alabilirim :) ürünler büyük kargoda tutucak cünkü adanada yasıyorum ben.
Kbracnkymz Rnnaltnts ya evet haklısınız kargo da çok tutar şimdi ama ben 200 den aşağı satmayı düşünmüyorum kusura bakmayın
Rnnaltnts Kbracnkymz yinede fikrinizi degiştirirseniz reninaltintas insta adım ordan yazarsanız sevinirim .. iyi günler.
Kbracnkymz ybk2019 merhaba fotoğraf atmayı biliyor musunuz? Biliyorsanız ben ekran görüntüsü atayım buraya. Neden öyle oldu anlamadım.
Kbracnkymz He şimdi anladım 187 tl olan multi çit. Bendeki handy çit. Akakçeden baktım dediğiniz gibi 187 tl multi olan. O daha küçük bendekinden