miracinnannesii Ya nerden aldım bu bezi arkads her işediğünde üstüne sızdırıyor çıldırıcam artık ya nolur bana uygun fiyatlı düzgün bi bez önerin kafayı ycem artık🤦🏻♀️ Bimin bezinden bahsediyorum bu arada🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom11 miracinnannesii evy baby deneyebilirsiniz. Ben sızdırma yüzünden çok çektim molfix can bebe ve sleepyde hep yaşadım bi onda yaşamadım
Denizinannesi52 miracinnannesii bende bim kullanıyorım a101 denedim prima gibi 20 lira çok uygun ama içinde az var
miracinnannesii Sdnrruznn prima kullanıyorduk öncedeb bebde asırı memnndum ama hem fiyat olarak braz asıyor hemde oglumun lastik kısmlarını bacagını cok sıkıyordu büyük numara almama ragmen🤦🏻♀️
mtmcn miracinnannesii ben cok memnun kaldim 4+ veya 5kullanabilirsiniz kucuk bir paket alip deneyin fiyat performans orani baya yuksek
Deletedmom11 miracinnannesii benim kızım 8 kilo veya 9 olmuştur ben 4 numara kullanıyorum. Ama bebeğin bacakları iriyse 4+ kullanmanız gerek. Kızım uzun olduğu için zayıf o yüzden bir sıkıntı yaşamıyoruz 4 numarada. 7-14 kg arası zaten. 4+da 9-16 kg arası için
miracinnannesii Oyku123 peki meseka ne kadar saatte bir degstriyorsunuz ben gece altını hc acmıorm sabaha kadar sızdırma yapmaması lazım o yüzden malum havalarda soğuk szdrdgı zaman soguk alırsa karnıda agrır🤦🏻♀️
Tugbadrsn miracinnannesii Evet o öyle çok uzun tutmadan değiştiröen lazım altını canım bende bi ara sedim sleepy kullanayım primayı değiştirelim yok anam beş beter bi kaka yapıyor üstü başı batıypr taşırıyprdı hep mesela ben 10veye 11 de takarım priöayo sabah 8 e kadar hiç ne taşma ne sızdırma olmuyor parasına göre hakediyo
miracinnannesii Tugbadrsn evet o konuda prima gercekten asırı iyi bende akşam 9da takardım sabah 8-9 uyanırdı degsrdm asla sızdırma olmazdı
Gizemaslan123 miracinnannesii biz ilk doğduğunda prima kullandık pişik yaptı sonra can bebe kullandık oda pişik yaptı 5 aylık oğlum 1 ay öyle böyle geçti şuan molfix kilot bez kullanıyoruz çok iyi sizdirmiyorda pisikte yapmıyor
Azizeguney miracinnannesii şokun babyland bezini kızım doğduğundan beri kullanıyoruz fiytı 23 tl kızım 1 yaşında hala kullanıyoruz
Betul_betul miracinnannesii A101 den al canm hem ucuz hem iyi yani doğduğu günden beri kullanıyorum kızım 9 aylık hala kullanıyorum memnunum
01_210820 miracinnannesii bende deneyim dedim ama memnun kalmadım miğrosunkş daha iyi öneriim şimdi molfix kullanıyorum oda güzel prima vs de kullandım trendyoldan alıyorum bezleri