Wolverine Krmbraaa böyle bir korkun varsa önce test yap sonra kür yaparsın. Allah korusun bu kürler varsa bebek zararlı olur
Krmbraaa Wolverine annemler de yanımda Alma fırsatım yok ilk fırsatta alayım o zaman .korkunun ecele faydası yok 😰
MerveLiva Krmbraaa canm tam 14gün geciktim ve bugun oldum merak etme gelir 😂bnde cok korktum htta dun test aldm yaptm 🙈
Wolverine Krmbraaa yani bence de. Çünkü adaçayı maydonoz ve soğan suları zaten rahim içi temizliyor ve regl söktürücü ama aynı zamanda düşük vs de yaptırabilir Allah korusun veya başka kalıcı bir hasar. Hayırlısı olsun. 🍀
Mirage91 Krmbraaa gebelik şüpheniz varsa içmeyin dikkat edin ben yeşilçayı koyu bir şekilde demliyorum 2 güne sökülüyorum bi rahatlıyorum 💆♀️💆♀️
Erenbebeninannesi Bircorekannesi ben emzirmiyorum da canm eğer öyleyse yapilmasin tabiki duymadım daha önce duysam böyle bilgiyi paylasmazdim emziremedigim için yani pek bir bilgim yoktu bu arada teşekkür ederim öğrenmiş oldum
Erenbebeninannesi Krmbraaa canım ben sana maydanoz dedim ama emziriyormusun bilmiyorum maydanoz sütü kesermiş saolsun Bircorekannesi arkadaş yazmış ta keser diye yanlış bilgi vermek istemem
Bircorekannesi Erenbebeninannesi estağfurullah bende bilmiyordum burda okudum öğrendim 🌼 ilmimiz bol olsun, maydanoz çok güzel ödem de attırıyor adette söktürüyor ama eğer emziriyorsa problem
Derya_nil ArasCinarveAnnesi günde 1 fincan içilebilir östrojen hormonunu etkiliyor o yüzden fazlası zarar 🥰