Fatma29 Krmbraaa normalde soğan suyu içerdim ben ama emzirdigim için olmuyor. Rezene iç dediler 1 bardak içtim o da daha etkilemedi
Zeynep228 Krmbraaa soğan suyunu öneriyorum,soğan gerçekten çok etkili hem rahatlatıyor ağrıları alıyor hemde adet olmanı kolaylaştırıyor ama kişiden kişiye de değişebilir,ibrahim saraçoğlunu dinlemelisin ben ordan görüp yapmaya başlamıştım
Krmbraaa annesinin_kizi Doğum yaptım 4 ay önce düzensiz 1 ay oldu daha gelmedi onun icin istiyorum.bi de Doğum kontrol hapı kullandım çok fena ara kanama yaptı hapı bıraktım .duzenim bozuldu galiba .
Erenbebeninannesi Krmbraaa maydanoz suyu için bide maydanozu haşlayıp buharına oturur gibi çömelin derler ama hiç denemedim onu duydum sadece doğumdan sonra oluyor öyle duzensizlikler korundugumuz halde ben 26 gün olamadım her gün ağladım tekrar hamile kalırsam diye hem kendimi bunalttim hem eşimi normalmis ama doğumdan sonra 2 yıl olabilirmis öyle duzensizlikler
Erenbebeninannesi Krmbraaa canım ben sana maydanoz dedim ama emziriyormusun bilmiyorum maydanoz sütü kesermiş saolsun Bircorekannesi arkadaş yazmış ta keser diye yanlış bilgi vermek istemem
Derya_nil Adaçayı birebir. Hamilelikten önce de kullanırdım doğumdan sonra da kullandım doğumdan 45 gün sonra adet görmeye başladım ve hiç düzenim bozulmadı hem rahmi temizliyor hem düzene sokuyor
Erenbebeninannesi Krmbraaa bi deneyin bakalım maydanoz suyunu olmadı alabilirseniz tarlusal hap var emzirmiyorsaniz kullanabilirsiniz
Wolverine Krmbraaa böyle bir korkun varsa önce test yap sonra kür yaparsın. Allah korusun bu kürler varsa bebek zararlı olur