Zamanlagelen Bugun tam 6 ay 2 gunluk olduk drumuz gunluk 2 cay bardagi kadar ek gida almamiz gerektigini,sabahlari kahvalti,oglen corba ve ikindi gibide meyve puresi vs onerdi.Seker istemiyoruz ama iyot icin cok az bir cimdik tuz ekleyebilirsin dedi.. Siz ne yapiyorsunuz tuz ekliyor musunuz genelde 1 yasa kadar tuz seker onerilmiyor ama doktorumun dedigi aklima yatti yinede size danismak istedim??
Oslemm Zamanlagelen bizim doktorumuz tam aksi görüşte bi çimdik tuzun bile asla önermiyorum dedi böbreklerinin atamıcağını söyledi vermiyorum bende ki öle söylese bile vermezdim sanırım 🤔
Sebnemhzl Zamanlagelen her doktor farklı görüşte evet ama tuzun ne yararı var ki bizler için bile bir de bebeklerimize vereceğiz ben uygun görmüyorum vermiyorum da doktorum da asla önermedi tabi herkesin görüşü
Bitanesi Zamanlagelen ayriyeten tuz atmaya gerek yokmuş bebek aldığı besinlerden ihtiyacı olan tuzu karşılıyormuş
TubaGndzHzr Zamanlagelen bir çimdik tuzu her yerden alır zaten merak etmeyin ekmekten bile 😊bu sebebden bence gerek yok bizimkide yasak etti
Sarelim Zamanlagelen ek gıda menüleri baktığında, tuz oldugunu gurursuz. Doktorunuz önermiş daha ne. Doktor olmayanların ne uzmanlığı var da onlara inanacaksınız. 😀
Zamanlagelen Sarelim ona da dru onermis hani kendi sahsi fikrini belirtmemis ya o yuzden bir an bilemedim.. tesekkur ederik yorum icin😊
Arven10 Zamanlagelen iyot konusunda haklı olabilir ben çocukluğumdan beri tuz kullanmam sevmem ve iyot eksikliğim var bence azı karar çoğu zarar bir çimdik zararı olmaz ben de bebeğimin yemeklerine katıyorum çok az şeker vermiyorum sadece
Busra2355 Zamanlagelen Zamanlagelen bence once deneyın tuzsuz yiyorsa neden tuz atasanız eger mecbyr kalırsanız kullanın
Sulegorkem Zamanlagelen bizim doktorumuzda şekere karşı ama çok az tuz atabilirsin dedi sonuçta biz nasıl tuzsuz yiyemiyorsak onlarda yiyemez çok az tuzdan zarar gelmez dedi doktor
Arven10 Zamanlagelen benim kendi doktorum iyodu sadece iyotlu tuz sayesinde alabileceğimi söylemişti hatta bizim sağlığımızla oynadıklarını yollarca iyotsuz tuz sebebiyle hormonlarımızın bozulduğunu söylemişti