mirayyy2020 Merhaba istanbulda iyi bir çocuk doktoru arıyorum 38günlük bebeğim var hala sarılık atlatamadık ve doğum kilosuna hala gelmedi gittiğiniz bildiğiniz çocuk doktoru var mi?
ElifkonunAnnesi mirayyy2020 Anadolu yakası tuzla/Pendik taraflarında ben de arıyorum 🙏 özel hastane de olsa olur önerilerinize açığım kızlar 🙂
GamzeSarp Avrupa yakasındaysa taksim acıbadem mehmet kesikminare öneririm yoğun bakımmbebek doktoru benim doğum doktorum çok memnunum
Iremgz ElifkonunAnnesi Pendik çarşıda Hidayet Gürsoy var kendi muayenehanesinde hasta bakıyor. 65 yaşlarında bilgili bir doktor biz ona gidiyoruz memnunuz. 180 lira ücreti de
mercimeksmom mirayyy2020 Dr Gökhan Davutoğlu ümraniyede özel kliniği var ücreti nakit verirseniz 200 tl
SeverusSnape mirayyy2020 üsküdar hospitaltürk - hülya kutlu çok iyidir doktorumuz. 7/24 ulaşırım kendisine.
BenimMinikMucizem Göztepe Medical Park da Hüseyin Kıyak çok iyibir doktor 7/24 ulaşıyıruz hemen dönüş sağlıyor
dmlklc mirayyy2020 memorial hizmet hastanesi nihal binboğa. Bmmde 2 ay 10 günlük bebeğim doğumumu da o hastanede yapmıştım Çok memnunum doktorumuzdan ücreti de 180lira. Bi göstern isterseniz🥰