Kh201590 Kızlar bir yaş iki aylık kızım var ve inanirmisiniz yeni uyudu artık yemin ederim sinirlerim boşaldı agliyorm bu ne zamana kadar byle devam edecek anlamiyorm kızmak ve sesimi yukseltmek istemiyorm dediklerimi yapınca da pişman olup tekrar agliyorm nolur bana bı akıl bı yol gösterin ve ayın ikisinde de ikinci bebeğim doğacak☹️
Nadireyamac Kh201590 benim de 26 günlük bebeğim var saat 5 ten beri uyumuyor acillik olduk şimdi geldik eve hala uyumuyor beynim çatladı uykusuzluktan yalnız değilsin
ebz09 Kh201590 yaa ağlama hepimiz yaşıyoruz üzme kendini bu saatte yatınca sabah kaçta kalkıyor benimde oğlum 14 aylık yeni yattı sayılır gece kirkkere kalkıyor
Pogaca_yanaklimm Kh201590 4.5 aylığız bizde ayaktayız ne yapsam ne etsem uyumuyor oğlum doğduğundan bu yana hiç uykuyu seven bi bebek olmadı en fazla uykusu 2 saat oluyor…uykusuzluktan artık sinirlerim yıpranmaya başladı sadece Allaha sabır güç kuvvet diye yalvarıyorum
Kh201590 Nadireyamac Allah’ım yardımcımız olsun inşallah cnm.logusa sayılırsın nolur dua et kızıma adı Hiranur
Kaan01 Nadireyamac bnmde 25 günlük oğlum var uyumuyor 2 gündür uyusa da 15 dk bugün dpktora götürcez gaz problemi çok fazla acilde ne yaptıkar
Kh201590 ebz09 blmiyorm cnm blki hamileliğin sonuna gldm ondan mı yoksa artık dayana dayana yıprandım ondan mı blmiyorm nolur dua edin bnada
Mom091 Kh201590 20 aylık ve az önce uyuttum. Şuan kıpır kıpır yatakta. Belli ki uyanacak. Bende güneşli günleri bekliyorum. Yalnız değilsiniz❤️
ebz09 Kh201590 ederim ya canım benim geçecek bu günler zamanla alışıyorsun herşey kolaylaşıyor bı nevi sabret sende Allah’a dua et işlerine kolaylık versin inşallah
mervealco Kh201590 bende çıldırmak üzereyim 4 ay 12 günlük yarım saat te bir kalkıyoruz ne sabır kaldı ne uyku 😕
Saglikci 7 ay 19 günlük hala sallıyorum. 12 gibi kalktı daha da uyuyamıyor dalsa bile 5 dk sonra uyanıyor ağlayarak. Diş döneminde sanırım ağrısı var.. 3 gündür bu şekildeyiz umarım en kısa zamanda düzelir, yalnız değilsiniz 😔
Mom626363 Hamile oldugun icinde biraz stres yapiyosun dogum yapicam 2si nasil olck vs diye benimki 3 yasinda biride 3 aylik daha 2side ayakta bazen anneler olarak cok sabrediyoruz ama bununda bi mukafati var oyle dusun insallah
Erva4339 Hepimiz aynı durumdayız cnm bence benımde 18 aylık kızım yeni uyudu ve sabaha kadar hareket ediyor kendin kendini uyandırıyor 😥
Efeninannesiii_ Kh201590 benim oğlum 13aylik şuan oyun oynuyor inanabiliyor musunuz oyun bu saatte saat 12de yatırdım 1bucukta kalktı ve şuan ne ağlaması ne bağırması var amaoyincagini gördü ve oyuna daldı bende bilmiyorum ne zaman düzene girecek bubyuku düzeni
Veraveannesi 2 aylık kızım ve sabah 6 30 u geçmeden uyumuyor bekliyoruz her gece iyice yer etti o saati gecemiz gündüz yaşıyoruz bende çok yoruldum
Sevvaldal Kh201590 aynen 14 aylık oğlum saat 4:30 itibariyle şimdi uyudu. Hüngür hüngür ağladım artık
Filizderit Kh201590 allah yardımcın olsun cnm ya uzuldum ama gececek kendıne not yaz bır kac yıl sonra hersey guzel olacak dıye