Kbrltn3435 Artık deliricem yani ne yaptıysam olmuyor saat bası uyanıyor. Buna bir çözüm bulam varmı allah askına ya
patitoo Kbrltn3435 5 aylıgız bizde ama son iki üç haftadır Hep mik mik, belli olmuyor bir çözüm bulamadık malesef geçecel bu günlerde diyip sabrediyorum
eeda_ Kbrltn3435 biz de öyleyiz geçen haftadan beri. Kesintisiz uyuyan bebek ağlayarak saat başı uyanıyor. Nasıl geçecek bilmiyorum
Thlya__ Kbrltn3435 bizde bugün 5 aylık olduk çok şükür bu saatlerde uyuyor sabah 6 7.30 arası uyanıyor
Kbrltn3435 patitoo al benden de o kadar ama burda kızım 1 yasında saat bası uyanıyor dogdugundan beri diye postları görünce umutsuzluga kapılıyorum
Dmrcnn 7aylık oğlum tam 3aydr gecmesini bekliyrm 4.aydan itibaren gece saat bası uyanıyır tükendim artık
BeautifulMother1 Thlya__ biz de bugün 5 aylık olduk ama sürekli ağlıyor gün içinde uyumadı çok sizin bebeğeniz nasıl
Leyla_mehmet Biz de öyleyiz saat başı uyanıyor hâlbuki doktor bana uyanmaz demişti tövbeler olsun kızımın uyku düzeni bozuldu resmen.keske deliksiz uyusalar yada 3,4 saatte bir uyansa bu arada 4ay 5 gunluguz
Kbrltn3435 Leyla_mehmet ahahah banada öle demişti’ beslemek için kaldırma ne zaman uyanırsa o zaman ver ‘ demişti. Bende uyusa zaten öle bir hata yapmam demiştim😂
Thlya__ BeautifulMother1 gün içinde en az 3 saatlik uykusu var tabi ara ara yine uyuyor ama gece 22.30 23.00 arası devam sütünü veriyorum sabaha kadar uyuyor en geç 7.30 gibi emziriyorum 9.30a kadar uykuya devam ediyor
1prens1prensesannesii Kbrltn3435 5 aylığız bizde de durum aynı malesef.. Geç yatırdım yine aynı erken yatırdım yine aynı. Ösabırla geçmesini bekliyorum
Deletedmom418 Kbrltn3435 şey yanlış anlamayın ama benim kzımda gece çok uyanırdı daha küçük sizin bebişten ama yine paylaşmak istedim. Açmış meğersem şimdi çok rahatım. Acaba siZin bebişte aç olabilir mi bilemedim. Yanlış anlamayın lütfen 🥰
Kbrltn3435 Deletedmom418 estagfirullah ne yanlıs anlaması☺️Mama veriyorum 180 cc ac olamaz diye düşünüyorum