Ruzgarbaby Tubaomerberzan Canım biogaia gaz damlası değil bağırsak düzenleyici sab simplex gaz damlası cok iyi ikisini birlikte kullanıyorum canım
Filizderit Anaogul nasıl kullanıyorsunuz cnm bende ıkısınıde ama duzensız tam bılmıyorum ne zmam e nasıl ve kac tane
Cnngn Minikum canım aguline gaz damlası degilki bize de onu süt alerjimiz için verdi zor durumda kalmadıkça kullanma dedi kakada kan gormedikce
Ozgeruya birmelekannesi2 damla bastan bnde kullandım şimdi surubunu aldim nurse harveys colex olanını ama bebim bebegimin pek gazi yok gibi ama arada veriyorum günde 1 kere
[silindi] Tubaomerberzan en iyisi kimyon kaynat suyunu tülbentle süz içir gaza birebir bin çeşit damla denedik en güzeli kimyon
Tubaomerberzan [silindi] onu sürekli kullaniyorum ama uykusa geciş zamani kiyametleri kopariyor . Ebe gazi vardir o yuzden o kadar agliyordur dedi .
birmelekannesi2 Ozgeruya gazı yoksa bırak kullanma canım kac aylık ki bebegın. Kimyon rezene de kaynatıp icebilirsin
Tubaomerberzan birmelekannesi2 1 ay 27 günlük , ben rezene iciyorum sabah aksam . Bebegim uykuya gecis zamani kiyametleri kopariyor aglamaktan . Ebemizle gorustuk gazi vardir dedi o yzden danisayim dedim sizlere
Anaogul Cihangirnannesi önce damla kullandım 10 ar damla sabah öğle akşam sonra sadece öğlene düşürdüm sonrada burda şurubu iyi diye duydum aldım ama bizde çok etkili olmadı tekrar damlasını aldım