Busraygt Kızlar bugün kontrole götürdüm gitmişken rotavirüs aşısı da olduk. Eve geldik gayet iyiydik ama şimdi huzursuzluk falan oldu ağladı uykuya dalamadı sizde de böyle sıkıntı oldu mu??
boncukhaniminannesi Busraygt evet canım yan etkisi ishal oluyor ama bizde ishal olmadı sadece huysuzluk yaşadık o güne bağlı
Boncukspor Busraygt evet yaşamıştık. Normal ateşi yukselmedikce ilaç vermeyin. Emziriyorsanız memede uyutmayi deneyin. Huzursuzlugu gecer
Atypicalmom Biz de huzursuzluk yaşamıştık ama ertesi güne geçti. Biraz naz yapıcak artık bugün ama yarına inşallah geçer geçmiş olsun
Birannebirfurki Busraygt bende götürdüm bugün rotavirüs için yapmadılar verem aşısının üstünden en az 28 gün geçmesi lazımmış
eylulbebesi Birannebirfurki bana hemşire 2. ay aşısına gelirken rotavirüsü de al gel dedi 28 gün nerden çıkmış 😏insanın içine şüphe düşüyor
Mommyishome Birannebirfurki eylulbebesi doktor bişey olmaz dedi ebe yapılmaz dedi biz de iki aşı arası 10 gün gibi bişeydi. Herkes farklı konuşuyor
HanifeAhsen eylulbebesi Birannebirfurki öle bişey yok biz aynı anda yaptırdık maşallah hiç de huzursuz olmadı aksine diğer günlerden daha iyi uyuyor 🙂
eylulbebesi Birannebirfurki prematüre aşısı neymiş benimki de prematüre hiç öyle bir şey demediler bana
acikahve Busraygt Bizde de rotavirüs huzursuzluk yapıyor. Doktorumuz Calpol ver huzursuzluk olursa karında ağrı yapabilir demişti. Yatmadan Calpol verip yatırmıştım. Sonrasında hiç bir sorun yaşamadık.
Birannebirfurki eylulbebesi synagıs diye bi aşı normalde paralıymış ama doktor rapor vericek onun için
smile56 Busraygt sadece huzursuzluk yaptı bizde.gerçi bizde olur sık sık huzursuzluk denk gelmişte olabilir ama ishal fln olmadı
Busraygt smile56 eve geldik az Bi kaka yaptı oda ishal şeklinde sonra da iyiydik biranda huzursuzlandı yavrum şimdi de uykuya dalmaya çalışıyor dalamıyor acaba diyorum karnı falan mı ağrıyor
smile56 Busraygt bilemedim doğrusu yanlış yönlendirmek istemem ama parol surup fln verseniz olur mu acaba ası sonrası surup veriyorlar ya bazen
Ozgeruya Busraygt bizde aynı şekilde dün kontrole gittik gitmişken aşıda olalım dedik dün sabahtan iyidi akşamı ateşi çıktı bugünde hafif devam etti ama huysuzluk var aşıdan beri
Busraygt Ozgeruya çok şükür daldı bakalım ne olacak inşallah yavrularımız çabucak atlatır daha menenjit var ondan daha çok korkuyorum