Defnezeynep1 Kızlar 5 aylık bebeğime doktorum kaşık mamayı önerdi. Hangi marka kaşık mamayı kullanıyorsunuz. Birde akşamları yatmadan vermeyi düşünüyorum o zamanlar sütümün azaldığını hissediyorum. Siz hangi vakitlerde veriyorsunuz. Bana yardımcı olur musunuz?
Ebrutoprk Defnezeynep1 herobaby ve hipp marka alıyorum ama benim kızım 18 aylık yatmadan yediriyorum Defnezeynep1
Nil_Oz Defnezeynep1 sadece akşamları kullanıyorum yatmadan önce hero baby rezene li ve 8 tahıllı olan. Çok denedim içlerinden sadece bunu sevdi 😊
Deletedmom379 Defnezeynep1 sütünüz olmadığı için mi önerdi. Benim oğlum da 5 aylık normalde gece 1 kere kalkar karnını doyurup hemen uyurdu ama artık 5 6 kere uyanıyor her uyanma da da aç kalkıyor sütüm yetmiyor sanırım ne yapacağımı şaşırdım doktora gideceğim bende
Tnshmszynp Defnezeynep1 brn once aptamil kullanıyordum ne kılo aldı ne dogru duzgun tok tutuyordu aksıne kabız yapıyormus bırkaınca farkettım hero baby ve hıpp ıcerık olarak en temiz olanı demıstı doktorum ama kabız sorunu cok yasıyordu kızım bir hafta bıraktık duzeldı sukur ve bız bunu 6-7ay cektık. bunuda takip edın bence her bebek aynı olmaz tabıkıde ama takip edın dıye soylemek ıstedım
Defnezeynep1 Ebrutoprk anladım canım çok sağol benim Kızım biberon bilmiyor o yüzden mama içmiyor daha öncede içmedi doktor kaşık mama önerdi. Bunlarında aylarına göre numaraları oluyor mu
Defnezeynep1 Nil_Oz sağol canım bende yatmadan önce birde adet dönemimde kullanmayı düşünüyorum çünkü adet dönemimde doymuyor ağlıyor biberon denedik içmiyor çünkü biberon bilmiyor yavrum inşallah benimki de yer
Defnezeynep1 Deletedmom379 doktor kilo alımına iyi dedi ama ben sütümün yetmediğini düşünüyorum iki meme ile ancak doyuyor biberon da almıyor dedim. Zaten yakında ek gıdaya başlayacaksın yetmediğini düşündüğün zaman mama içmiyorsa kaşık mama yedir dedi canım
Deletedmom379 Defnezeynep1 üstlerinde belirli aylar yazıyor 4 aydan sonrakini mi kullanmaniz gerekiyor
Deletedmom379 Defnezeynep1 mama içiyordu aslında ama inanılmaz aç uyaniyor sütüm un yetmediğini düşünüyorum bende bı doktora danışayım bende olmazsa. Kaşık mamasini kaşıkla mi yediriyoruz hiç ek gıda vermedim de ben 🙏🥰
Defnezeynep1 Deletedmom379 evet canım danış bakalım kaşıkla yediriliyor kıvamı biraz koyu oluyor galiba muhallebi gibi
Defnezeynep1 Deletedmom379 aslında mama kullanıyorsan kaşık mamada verebilirsin bence üstünde ayları da yazıyormuş
Deletedmom379 Defnezeynep1 ara sıra vermek zorunda kalıyorum tek göğüs emiyor diğerini sagiyorum yetmiyor 😔
Defnezeynep1 Tnshmszynp evet bende aptamil kabız yapıyor diyor duydum. Mutlaka bebeğimi gözlemleyeceğim uyarınız için teşekürler
Defnezeynep1 Deletedmom379 başlayalım bakalım kaşık mamaya beğenecekler mi. Siz ek gıdaya başladınız mı doktorum tadımlara başlayın dedi. Bir de oturma hakkında bişey yapıyor musunuz benimki çok oturmak istiyor