Ozgeersin Bugraninannesi_ bir sonraki sene bile giyebilir 😊 ebebekten aldım o kadar küçük değil kalıpları onun ama 2 almış olsam kış sonu bile belki küçük gelebilirdi
tugbaninpenceresi @Aysel_bilge merhaba canm başka markalara baktık anan bütçemi çok aştı yine lcw alıcam sizin gibi ben de içine yarım kollu zıbın giydirirsem terlemez inşallah, ben sen istanbuldayım canım buralarda çok da Çetin kış geçtiği söylenemez
Aysel_bilge tugbaninpenceresi ben cok memnunum ya Doğalgaz yakmıyorum şuan evde ılık cok soğuk değil mışıl mışıl uyuyor
Ascu Musab__26 bu aralar uzak kalmışım kusura bakmayım, 9 aylıktı yazdığımda şimdi 10 aylık, gerçekten kilot bez sızdırmıyor
nrgcnr nurayuzun Lcw internet sitesinden bakiyorum urunlerin tog degerleri yazmiyor. Etiket kusminda falan mi yaziyordu acaba, magazadan mi aldiniz?
Salcaliekmek nrgcnr mağazada görmedm ama şuan çözdüm sizede yazayım dedm sitede fotografların en sonunda ki fotoğraf da yazıyor♥️
Salcaliekmek Funda_19519 ben uzun zamandır lcw da çalışıyorum ama ona rağmen baktığım halde tog kısmını bulamadım bizim uyku tulumlarımızda tog değeri var mı gerçekten nereden bakmıştınız . Bebeğime bende almak istiyorum ama 😂 güvenememiiştm😂