Nisa09 birçok bez postuna cevap vermiş ve bez potu açmış biri olarak çok şükür 15. ayda doğru bezi bulabildik…
Canbebe çok sızdırıyor ve kuru bırakmıyor.
Sleepy çok kalın bi bez ve iç bariyerleri çok sıkı.
Molfixten hiç memnun kalmadım, mantar yaptı kızımı ve kortizonlu krem kullanmadan geçmedi maalesef.
Goon piyasadaki belki de en yumuşak bez ama cırt yerlerinden çok sızdırma yaptı. Çocuk bel kısmı sırılsıklam uyanıyordu.
Prima Premium Care memnun olduğum bi bez. Emiciliği güzel, kuru bırakıyor ama belli bi saatten sonra iç dokusundaki pamukçuklar bebeğin cildine yapışmaya başlıyor.
Prima Pure harika bi bez. Ne sızdırıyor, ne ıslak bırakıyor, ne pişik/mantar/kızarıklık yapıyor… Çok pahalı olması dışında hiçbir kusuru yok bu bezin.
Biz şu an Prima Aktif Bebek külot bez kullanıyoruz gündüzleri. Çok tereddüt ederek almıştım, içindeki losyon kokusu bebeğin cildinde bi tahrişe neden olur mu diye çok düşünmüştüm ama iyi ki alıp denemişim diyorum şimdi. 2. pakete geçtik, inşallah hiçbi sorun yaşamayız da bu bezle bezi bırakana kadar devam ederiz.
Geceleri de Prima Pure takıyorum. Sadece geceleri bağladığım için 34lü paketi 1 ay yetiyor.