Mamaqueen Asafeymeninannesi herseye deger yani o goruntu icin oyle soyliyim😂 yaptir bence ama cok uzun suruyor 6 saati gozden cikar
Deletedmom_36 Asafeymeninannesi Roj benim adima bu postu senmi actin arkadasim saol🤗 Bende hayatimda hic sacimi boyatmadim sacim hafif dalgali ama ben hergun duzlestirir bakilmli gezerim ee sacimida boyatmak istiyorum artik ama tek renk istemiyorum soyle afilli bise olmali ombre gibi 🤭 ama bakimi nedir sacim elimde kalirmi diye de dusunmuyor degilim🤷🏻♀️
Asafeymeninannesi Deletedmom_36 Hül arkadaşlık bunu gerektirir 🥰 Sen bakımda yapıyormuşsun işte ne güzeelll 😌 bende oda yok. İşin ehli birine yaptırırsan yanma olayı ile karşı karşıya gelmezsin. Gerisi içinde keratin ve mor şampuan 🧴 Sonu koca iflas 😅
Asafeymeninannesi Organiktavuk Saçını sapsarıya boya fikri çık aklımdan 🔫☠️ Organiktavuk mor şampuan baya methedildi. Boyadığım gibi kullanacağım ☺️
Organiktavuk Asafeymeninannesi çok az kullan ve çok bekletme sakın 2-3haftada yapsan rengi sabit tutuyor
Ek-istanbul Asafeymeninannesi evett liseden beri öyle koyu renge boyuyorum iğreniyorum saç tellerimden😂
Asafeymeninannesi SeverusSnape Keratin yaptırmazsam sizin düşüncelere mensup olup dolanır dururum 20 ve 5 aylık olmak üzere iki miniğim var. Annemlere bırakmayı düşünüyor gibiyim. Gelesiyeye kadar kadın kalpten gider diye korkuyorum 😏
SeverusSnape Asafeymeninannesi hahahahaha evet kalpten gidebilir Allah korusun, siz en iyisi bebekleri büyütüp, okul çağına getirince keratin bakım düşünün benim gibi🤣 uzun sürüyor çünkü, analarımıza yazık….
Mucizem_06 Asafeymeninannesi benim saçım bir senedir ombreli üçüncü ombrem bu arada altları çok dolasiyo krem kullndgim halde zor acyrm keratin bakımı yaptırın mutlka
Asafeymeninannesi SeverusSnape Bunlar büyüyecek, okula başlayacak ve sonra gidecem ? 🙄 Sonum ve ben 🧙♀️
Deletedmom_36 Asafeymeninannesi ben tek cocukla azcik ucundan bu kadar yapiyorum 2 cocuk olsa asla yapamazdim sanirim🤗 isin ehlini arastirmam gerekiuor ama 4 5 saat birakma olayi beni biraz tedirgin ediyor🙊
Mucizem_06 Asafeymeninannesi yeni gördüm batmandasiniz galiba hangi kuaförü düşünüyorsunuz ben eşim asker oldgu için iş yerinde yaptryrdun şuanda kaplı orası fakat medikal Park hastanesinn orda bı kuaför var iyi duymuştum hiç gitmedim yalnız kuaför fikirlerinizi benimle de paylasrsnz çok sevinirim 😍
Misirekmegii MiracAlpinveUmutunAnnesi turuncusu bende var pek.memnun kalamadım çokmu sıkmam gerekiyor acaba duzlestiriciden önce.uclarina sıkıyorum kokusu çok hoj
Organiktavuk Deletedmom_36 evet uzun sürüyor birde en son görümcemin rengini tutturamadılar tekrar boyadılar hemde nişan günü iki kere yapılmış oldu 🤦♀️ Hava güzel olursa bahçeli bir kuaför olsa bahçesinde seninle birlikte biri idare etse süper olur o halde emzirmekte pek mümkün olmuyor kafana kat çıkıyorlar resmen
Deletedmom_36 Misirekmegii tesekkur ederim nerede bunlar☺️Ben kayinvalidemleron oturudugu sitede bir kuafor var oraya gidiyordum bugune kadar hic gebzede kuafore gitmedim arastirmadim da bu yuzden☺️