Seherronya Asafeymeninannesi boya yoksa bişeycik olmaz ben kaç kere simsiyahtan açtırdım evet yıprandı ama çabuk toparlanıyor olmadı azıcık azıcık ucundan kestire kestire dengelersin :))
Asafeymeninannesi Seherronya Kestire kestire sona geliyormuşum birde 😅 Neyse olmadı devreye kaynak girer 🤪
Labrinth Asafeymeninannesi Çocukla uğraşırken baya yazım hatası yapmışım ama inşallah anlamışsındır ne demek istediğimi 😂
Asafeymeninannesi SeverusSnape Kötü olmuş Tesettürlüyüm ve uzun süre kapalı olduğundan mat bir hal almıştı saçlarım. Yaptırsam dahi birşey kaybetmeyeceğim gibi Ne derler atın ölümü arpadan olsun 😅 Kendimi bu şekilde teselli etmeye bayılıyorum 🙄
SeverusSnape Asafeymeninannesi matlaştıysa keratin bakım yaptırmanızı öneririm, çok güzel bi etkisi oluyor. ben de o zaman keratin bakım yaptırsaydım belki ombre daha kullanışlı olurdu benim için. şimdi vakit bulup yaptıramıyorum🤦🏻♀️
Medusafer Asafeymeninannesi ben her sene yaptırıyorum iyi bir yere yaptırıyorum hiç saçımda yanma filan olmadı bu arada çok ince telli saçım var ona rağmen ilk bir iki hafta kullanması zor gibi geliyor ama.hemen alışıyorsun ben keratin bakım yaptırıyordum saçım ne fon ne bisey istemiyordu hiç de yıpranmıyordu birde haftada 2 kere lorealprofessional mor şampuan kullanıyordum sarısı hiç matlasmadi yada kizillasmadi bir ay sonra filan bende yaptırmayı düşünüyorum
Asafeymeninannesi Medusafer Keratin bakım muazzam bir işlem Kullanmış olduğunuz şampuan saçta dökülmeye sebebiyet vermedi değil mi ? Saçlarım çok yoğun dökülüyor çünkü
Mamaqueen Asafeymeninannesi saclarin supurge kivamina gelecek ve coook cansiz kupkuru olacak fakat cok guzel duracak 😂 secim senin. Ombreden sonra surekli bakim ve maske yapman gerek. Ben haftada iki maske yapiyorum. Ve yaglar kremlerle destekliyorum
Organiktavuk Asafeymeninannesi 10sene sarışın gezdim 1sene omreye dayanamadım devamlı bakım istiyor kahveye döndüm 😂 ama insana değişiklik iyi geliyor dene bence en azından çok yoğun olmayan ışıltı tarzı yaptırabilirsin mor şampuan var 2-3haftada bir onunla yıkarsan renk sabit kalıyor ben loreal’inkini kullanmıştım memnundum
Asafeymeninannesi Organiktavuk Saçını sapsarıya boya fikri çık aklımdan 🔫☠️ Organiktavuk mor şampuan baya methedildi. Boyadığım gibi kullanacağım ☺️
Ek-istanbul Asafeymeninannesi ben yaptırdım ama hep yaptırıyorum hamileykende yaptırdım bebek doğdu 2.5 aylık yine gittim duramam. Duşta mavi şampuan çıkınca tonik ve uçlara bakım yagı sonrasında tarayarak kurutma sarıları mükemmel yapıyor.
Asafeymeninannesi SeverusSnape Keratin yaptırmazsam sizin düşüncelere mensup olup dolanır dururum 20 ve 5 aylık olmak üzere iki miniğim var. Annemlere bırakmayı düşünüyor gibiyim. Gelesiyeye kadar kadın kalpten gider diye korkuyorum 😏
Medusafer Asafeymeninannesi yok hiç dökülme yaşamadım ama keratini saçını boyattiktan 2 3 hafta sonra yaptırıyorum hemen yapılmaz demişti kuaförüm