Kucukanne06 Mom62636362 evet benimde çekmek gerekecek sanırım 20 lik dişlerim apse yapmış bende emzirmeyi bıraktığım zaman gidicem
Deletedmom11 Asafeymeninannesi evet 23 haftalık 🥰☺️ Artık şu pahalı analucaklarından mı alırım naparım bilmiyorum 😁
Bebegimyagmur Kucukanne06 bende de var aynısı. Gün içinde ben dişlerimi farketmeden çok sıkıyorum. Sizde sıkıyor musunz ? Ondan kaynaklı olabilirmiş diş doktoru öyle demişti .
Kucukanne06 Bebegimyagmur olabilir bazen bebeğimi severken sıkıyorum ister istemez 😅ondan olur mu az bir sıkmadan
Asafeymeninannesi Deletedmom11 Tek hayalimdi 🙄😅 Büyük oğlandan ötürü geri durdum. Çocuğu içinde uyutmazdı biliyorum
Kirpapatyasi Kucukanne06 dun gece bende post açtım canim dun doktora.gittim fakulteye gitmem gerektigini söyledi ameliyat olmam gerekiyormuş ama benimki kut diye ses yapıyor hemde cok ağrıyor kulagima kadar agri yapiyor o gecince bas agrisi basliyor
Kucukanne06 Kirpapatyasi yaa tüh canım çok geçmiş olsun benimki ağrı yapmıyor sadece açıp kapattıkca tek tarafımda çene küt küt yapıyo
Kirpapatyasi Mom62636362 ayni benimde canım senin ne zamandan beri oyle benim 2 yıldır oyle diktor gec kalmışsın dedi ameliyat olmam gerekiyormuş
Mom62636362 Kirpapatyasi gerçekten mi ya 😖 benim 3 yılı geçmiş bile olabilir.. Endişelendim şuan. Sebebi ve zararı nedir söyledi mi?