Deletedmom11 Asafeymeninannesi aç karna tatlı anlayışım sadece ; doğum günlerinde akşamdan artan pastayı sabahleyin kahvaltı hazırlarken gömmek 😎
Asafeymeninannesi Deletedmom11 Kahvaltı yaptığım zaman şükrediyorum 😌 birini doyur, diğerini uyut. Sofraya oturduğum gibi ıngaaaa sesi ve ayakta hızlıca yenilen ekmek,peynir 🤷♀️
Deletedmom11 Asafeymeninannesi biz gökçeyle beraber yapıyoruz şimdi ama oğlan doğunca napcaz bilmiyorum 😂
EsraKerimm Kucukanne06 benim son zamanlarda alerjimden ve stresten kaynaklı oldu ama gecşyor benim arada
Kucukanne06 Mom62636362 evet çok zor bir durum gerçekten demekki eklem yerleri sıkıntılı oluyor baya yaşam kalitesi düşüyor insanın ya
Mom62636362 Kucukanne06 kesinlikle. Gidicem ama yirmilikleri çekmek gerekicek yüksek ihtimalle, onun için de ufak bir operasyon gerekiyor biliyorsunuz. Sütüm olmasa yine giderim, ağrı kesici içmeden geçiremem parol ise hiçbir işe yaramıyor bende ne yazıkki
Mom061 Kucukanne06 Bende dişciye gittim bu sorun için, diş plağı yaptırdım. Gece uyurken, stres anında dişlerimi farkında olmadan sıktığım içinmiş.
Kucukanne06 Mom62636362 evet benimde çekmek gerekecek sanırım 20 lik dişlerim apse yapmış bende emzirmeyi bıraktığım zaman gidicem