FzehraZefnan Hayırlı geceler güzel anneler humana süt çayını gün de kaç defa içiyorsunuz bilgi verebilir misiniz
Kevser_ FzehraZefnan yaa bende 7 gündür kullanıyorum günde iki defa acayip uyku yapıyor bende süt konusunda sütüm var evet ama tek o çayı içmiyorum takviye şeylerde yapıyorum
Prenses42 FzehraZefnan bende 3gün önce başladım canım 2gün 1 defa içtim bugün ise 2kere içtim bence faydası var 👍🏼 E tabi günde 3lt su vs birşeylerlede desteklemek gerekiyor
Caninanasi FzehraZefnan ben çok faydasını göremedim ya:( 2 fincan içerdim.. bulgur pilavı ve yarma çorbası inanılmaz süt yapardı bende…
FzehraZefnan Nesso bende henüz yeni başladım doktor tavsiyesi değil burda ki annelerin tavsiyesi ile aldım ama yatarken 1 bardak içiyordum. Sanki işe yaramıyor gibime geldi sizlere sormak istedim kaç bardak içtiginizi .
Erimyonca FzehraZefnan kutunun üzerinde günde 3defa bi bardak suya iki tatlı kaşığı diye belirtilmiş neden sadece yatmadan içiyorsunuz anlamadım
Kevser_ FzehraZefnan ben günde 2 bardak içiyorum ara öğünlerdeo yüzden bende yatarken içicem bundan sonra bestlak takviye süt artırıcı damla var onuda kullanıyorum ayriyetten
FzehraZefnan Erimyonca benim aldığım kutunun üzerinde gün de 3 defa diye bi yaz i yazmiyor sadece 1 su bardağı suya 2 tatlı kaşığı yazıyor
Erimyonca FzehraZefnan aaa kızlar doktorumun söylediği aklımdan kalmış birde damla kullanıyorum karıştı kusura bakmayın 😂😂 ben günde 3defa kullanıyorum her yemekten sonra bi bardak suya 2ttlı kaşığı ☺️
FzehraZefnan Erimyonca 😅 bende diyorum acaba yazıyor da ben mi görmüyorum bakıyorum bulamıyorum kaç gündür uykusuzum da bian görmemiş olabilirim die düşündüm
Erimyonca FzehraZefnan ben görüyorum canım ilk doğumumdan sonrada kullanmıştım işe yarıyor devamlı kullan
FzehraZefnan Prenses42 içiyorum bende 3 litre su + bitki çayı damla vs ufaktan başladı sanırım faydası 🤭
FzehraZefnan Erimyonca Aynen sizin söylemleriniz den beri gün de 3 defa içmeye başladım suyu da bol içtiğim için faydası gördüm 🤗 inşallah böyle devam eder 🤲🏻❣