cinaralpinannesi Kızlar kaynanam kayınpederimin testleri pozitif çıktı. 8 aylık bebeğim var muhtemelen bizdede pozitif çünkü alt üstlüyüz gelip gidiyoduk. Dualarınıza ihtiyacım var kendim için değil yawrum için ona bsey olmasın. Yarın test yapılacz bizde. Siz nasıl bi yol izlediniz 😟
Ozlemkose85 cinaralpinannesi bende suan ogrendim corona oldugumu.bugun test yaptirmistim.esime de yarin saglik bakanligindan ekip gelecekmis evde test yapilcak.bnm de 7 aylik oglum var bisey olmaz insallh.ayni odada kaliyoruz mecburen.
Miracc2420 cinaralpinannesi illaha koranasınız diye bisey yok testten sonra belli olur ablam pozitif cıkti ama eşi ve oglu negatif çıktı ama inşAllah negatif çıkarsınız. Peki belirtiniz var mi ?
Mirayoguz cinaralpinannesi bizimde oğlumla karantinamiz yarın bitiyot allaha şükür. Önce eşim pozitif çıktı sonra 15 aylık oğlum. Hafif soğuk algınlığı gibi geçirdi. Benimde koku kaybım oldu test yaptırdım negatif çıktı. Eşimin covid olduğunu öğrenir öğrenmez başka odada izole oldu ama nekadar dikkat ettiysek malesef oğlumda oldu. İkiside şuan iyiler allah tüm hastalara şifa versin. Karantina süreci zor bi süreç insanı psikolojik olarak yıpratıyor hele de evde küçük bebek varsa.
SertapHilal Allah şifa versin. Biz 15 gündür uğraşıyoruz koronayla, benim 2 gün önce bitti dün de eşimde başladı kurtulamadık bi türlü 2 aylıkta bebeğim var ona bişey olmadı şimdilik ama inşallah olmaz. Allah yardımcımız olsun 🙏
Gmznzalbrls-1820 SertapHilal nasıl korudunuz bebeğinizi kucagınıza almışsınızdır dimi ne gibi belirler oldu neler yiyip içtiniz peki
cinaralpinannesi SertapHilal maskemi kullanıyorsunuz bebeğinizle temas halindeyken yada nasıl korudunuz bebeğinizi
cinaralpinannesi Ozlemkose85 bizde aynı odadayız bekliyoruz bizede test yapılacak yoğunluk varmış gelmediler daha
Gmznzalbrls-1820 Defne-anne peki nasıl koruyorsunuz bebeğinizi siz mi bakıyorsunuz ne gibi belirtileriniz oldu
Ozlemkose85 cinaralpinannesi bebeklerde bisey olmuyor dedi sagliktan gelenler bu aksam.yogurt yedir bol bol dediler
Angel01 Bende bugün test verdim tomografide istediler tomografiyi niye istediler acaba bilen varsa yazabilir mi?
Ayazbeyy Angel01 covid ciğerlerine atmış mı buna bakılıyor ciğere atmıssa heralde farklı ılaç vermelerı gerekıyor cunku cıgere atmıss cok yayılıyor ona bakıyorlar
Angel01 berkusbalii evet tomografim çok şükür temiz çıktı darısı pcr testine ne kadar sürede çıkıyor acaba e-nabıza bakıyorum bakıyprum yok
SertapHilal Sule_defne01 benim bebeğim normalde emmiyo, sütümü sağarak veriyorum. Covid olduğumda da aynı şekilde devam ettim maske takarak, ayrıca maskeyle uyudum yanında. Verilen ilaçları da kullanmadım gerek kalmadı yani hafif atlattım çok şükür
Sule_defne01 SertapHilal anladım canım tekrar gelmesin inşallah sağlıklı ömür versin Rabb’im sana da bebeğine de