Taze1mom Miray00 hmmm evvet tabi ki yorgan kullanıyoruz kış yani😬 Ben ikisini de alıp denesem mi aceba çatalcada kış evimiz var haftasonları oraya gidiyoruz soğuk olur 2,5 u olmadı orda kullanırımm
Organiktavuk Taze1mom 1.7tog alsanız daha iyi bizim ev şuan 23derece sıcak tutuyor içine sadece kolsuz zıbın giydiriyorum 12-18çok büyük olur 9-12alsanız daha iyi kızım 21aylık 24-36ayın kollarını bir kez kıvırdım
Taze1mom Miray00 lcw dan alıcam genelde oradan giydiririm çocuğumu ayına uygun giyiyor oradan çünkü biraz minyon bir bebek 🙂 şuan 3 aylık mesela 3-6 giydiriyorum 🙂 normalde 3 aylık bebeklere 6-9 giydiriyorlar hep öyle duydum tek ay hesabı giydirwn benim galiba 😂
Miray00 Taze1mom ben lcw aldıgım zaman ekstra büyük alıyorun çünkü yıkandıgında çekme oluyor birde kalıpları dar geliyor
Taze1mom Prensannesi22 yaa benim bebeğim öyle büyük bir bebek değil aslında 😬 şuan taş çatlasa 6 kilodur. Hep ay hesabına görw giydiriyorum biraz bol bile oluyor yani şuan 3-6 giyiyor bol yani üstündekiler genelde lcw alıyorum🙂
Erencinarinannesi Taze1mom ben geçen yıl 9-12 ay almıştım ama keşke 2 yaş alsaymışım yani büyük olsun çok da problem değil bu yıl şu an oğlum 15 ay 16 günlük 3 yaş alcam tulumlarını
Mrvebyds Taze1mom ben 12-18 aldım zaten alıgımın altında çıt çıt var küçültebiliyorsun 2 aylıkken almıstım düşün şuan 5 aylık büyük her zaman iyidir 😘
mrv_melina Taze1mom biz kundağı bıraktık çünkü alışkanlık yapmaya başlamiştı hemde artık dönme isteği başladı ellerini falan ağzına almsķ için bizde bıraktık
Mrvebyds Taze1mom ben yurt dısında yasıyorum kuzum türkiyede de vardır bence ya araştırsan bulursun :) hiç olmadı terzilerde de çıt çıt basıyorlar :))