Taze1mom Prensannesi22 yaa benim bebeğim öyle büyük bir bebek değil aslında 😬 şuan taş çatlasa 6 kilodur. Hep ay hesabına görw giydiriyorum biraz bol bile oluyor yani şuan 3-6 giyiyor bol yani üstündekiler genelde lcw alıyorum🙂
Erencinarinannesi Taze1mom ben geçen yıl 9-12 ay almıştım ama keşke 2 yaş alsaymışım yani büyük olsun çok da problem değil bu yıl şu an oğlum 15 ay 16 günlük 3 yaş alcam tulumlarını
Mrvebyds Taze1mom ben 12-18 aldım zaten alıgımın altında çıt çıt var küçültebiliyorsun 2 aylıkken almıstım düşün şuan 5 aylık büyük her zaman iyidir 😘
Miray00 Taze1mom ben lcw aldıgım zaman ekstra büyük alıyorun çünkü yıkandıgında çekme oluyor birde kalıpları dar geliyor
mrv_melina Taze1mom biz kundağı bıraktık çünkü alışkanlık yapmaya başlamiştı hemde artık dönme isteği başladı ellerini falan ağzına almsķ için bizde bıraktık
Mrvebyds Taze1mom ben yurt dısında yasıyorum kuzum türkiyede de vardır bence ya araştırsan bulursun :) hiç olmadı terzilerde de çıt çıt basıyorlar :))
CigdeminMevasi Taze1mom siz küçük alın ozamn 7 kilo bebeğim bakın büyğklüğü belli kollarını bacaklsrını katladğım halde görğnmiyor ayakları😂
smrdrnmrt CigdeminMevasi kac beden bu?kizimda 7kg bende lcw 6-9 aylik aldim kargo henuz gelmedi gelince degistirsemmi diye dusunuyorum
Pinkbery Prensannesi22 5 aylık bebeğe 3 yaşıda ilk kez duydum maşallah bebeginize 🤭 benim kızım 1 yaşındayken 3 yaş alıyordum ben 😀 hangi marka aldınız merak ettim.
Prensannesi22 Pinkbery ebebekten aldım canım esım abarttı ama katlayarak gıydırıyorum 1yas tam olmustu ama kuculucektı bıraz buyuse
Eminos Zumreee 1 aylik bebek daha ustunu acamaz canim o yuzden sen battaniye ortebilirsin bizimkiler buyudukleri icin uzerlerini aciyorlar ortturmuyorlar