Haticebrar 13 aylık kızım ek gıdaya bi türlü alışamıyor mama sandalyesi yok acaba alsak oynarken önünde yer mı yok yiyecek olsa her şekilde yer mı????
Daisyy Haticebrar denemeden bilemezsiniz bence bi farklılık olur fazla pahalı bir şey almayın 100 liraya bile iş görecek şeyler var 😊
Deletedmom11 Haticebrar ben mama sandalyesi aldım, 6 aydan 9. Aykna kadar kullandı sonra kalkmak daha hoşuna gitti , sandalyeyi salıncağa çevirdik. Sonra salıncaktanda kalkınca gezerek yemeye başladı 😂 yiyeceği varsa her türlü yiyor
Deletedmom413 Haticebrar Ben 10 gün once aldim 12 ay 12 gunluk kizim 😀 En azindan aglamayarak yiyor zorla yedirdigim seyleri Cunku mama sandalyesi olmadan once bacaklarimla kıstırıp kacirmyodum agliyodu 😀 Istahi artmadi yogurt ve corba disinda bisey yemiyor ama aglamaz oldu
Haticebrar Deletedmom11 anladım ama bizimki 13 aylık oldu yemiyo bu da beni uzuyo dışarda yedigimizde mama sandalyesine oturdu yedi biraz etrafa baka baka hosuna gitti ondan denemek istiyorum
Haticebrar Deletedmom413 bende onu istiyorum böyle böyle alışır herhalde 🙏😊 sizinki nasıl yiyo neler yiyo ne miktarda yani
GoGirl Haticebrar benimkide mama sandalyesinde yemiyor orda agzini actiramiyorum ordan indiriyorum ayakta bile dursa yiyor 😅
Deletedmom11 Haticebrar deneyin tabiki ama 13 aylı artık büyümüş umarım sever 🙈benimki bayağı canavar gibi yerinde durmuyor artık sandalyeye otırtarak yediriyorum
Deletedmom413 Haticebrar 1 kase yogurt kahvaltida 1 kase corba oglen 1 kase de aksam yogurt yada baska corba cesidi 😀 Aç geziyoruz Kati bisey yemiyor Meyve yemiyor Sebze et hic bisey
Deletedmom413 Haticebrar Mama sandalyesinden once corba ve yogurdu bile zor yiyodu Bence almalisin Ben bimden aldim A101deki de guzel
efelettin Ayında ek gıdaya geçtiğimizde doktorumuz ilk önce mama sandalyesi dedi. Benim için büyük rahatlık. Kendi ailemin evinde, kayınvalimde hepsine aldım. Hadi yemek yiycez diyorum hemen mama sandalyesine gidiyor. 15 aylık şuan. Benim büyük kurtarıcım 🤩
Mucizem_0809 Haticebrar oğlum mama sandalyesinde yediği gibi normalde yemiyo mesela yere koyup önüne yiyecek koyunca döküp saçıyo ama mama sandalyesinde gayet güzel yiyo
Mucizem_0809 Haticebrar 17 aylık suan ama ben daha doğmadan aldım mama sandalyesini 😂😂 veriyorum eline altınada örtü seriyorum istediği gibi yiyo içiyo