utkubra1 Hazalperi sanciyi evde cekmeniz daha iyi diger turlu suni sanciyla dayanılmaz olur rabbim bi avazda kurtarsin
Gzmbzks Hazalperi 10 cm açıklık olmuş nstde hiç sanci çıkmadı sezeryan olacaktim olmaz dediler suni verdiler 2 dk sonra normal doğuma aldilar 😆
Mimarannee Hazalperi ben ama benim suyum bitmiş suyumun geldiğini anlamadım. Kontrole diye gittim nst sancı yoktu bir baktı ki su bitmiş hemen doğuma giriyoruz dedi.😁
tubbaaa Hazalperi bana ne demeli ne sancı ne nst hiçbiri yoktu kanamayla gittim açıklık vardı sonra cocuk kaka yapınca sezeryana alındım 🙃
Aybarssna Hazalperi bende evde 2 gün çektim sancıyı 3.gun doğum yaptım. Sancılarının kaç dakikada bir geldiğine bak düzenli bir şekilde 3 dk ya da 5 dk bir şeklinde geliyorsa bekleme fazla.
Hazalperi Aybarssna Emineyilmazz tuananilmoms utkubra1 valla benim sancılarım azaldı gayet iyi hissediyorum annemler yola çıkmıştı milletide ayağa kaldırdık 🤦♀️
Baby_Mila Hazalperi ben çok şiddetli sancıyla gittim nstye bağladılar hiç sancı yok ama duramıyordum 20 dakika sonra doğurdum😅
Kavruuukk Hazalperi valla benimde tam tersi nst de 100 ama sancı çok hissetmedim açılma olmadı suni sancı verdiler yine olmadı sezeryanla doğurdum